| Trisha Krishnan | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Remini
Poèet pøíspìvkù : 2132 Join date : 22. 09. 10
| Předmět: Trisha Krishnan Fri May 20, 2011 11:48 pm | |
| Trisha Krishnan sa narodila 14. mája 1983 v Kerale. Je jednou z mojích južanských miláčikov (ako prezdádza aj môj avatar :D). Patrí medzi najznámejšie telugské a tamilské herečky. Bola v prvých telugských filmoch, ktoré som videla a hneď sa mi zapáčila. Je na nej niečo také prirodzené a šarmantné Hrala v zopár filmoch, kde mi liezla na nervy, ale tak čo sa dá čakať, keď v nich bola len pre hudobné klipy? Filmografia: (V podčiarknutých filmoch bola ocenená ako najlepšia herečka) 1999 Jodi 2002 Mounam Pesiyadhe2003 Manasellam Saamy Lesa LesaAlai Enakku 20 Unakku 18 2004 Varsham (2 ocenenia) Ghilli Aayutha Ezhuthu 2005 Thirupaachi Nuvvostanante Nenoddantana (3 ocenenia) Ji Athadu Allari Bullodu Aaru 2006 Aathi Pournami Bangaram Unnakum Ennakum (tamilský remake Nuvvostanante Nenoddantana) Stalin Sainikudu 2007 Aadavari Matalaku Ardhalu Verule (2 ocenenia) Kireedam 2008 Krishna Bheema Velli Thirai Kuruvi Bujjigadu Abhiyum NaanumKing2009 Sarvam Sankham 2010 Namo Venkatesa Vinnaithaandi Varuvaayaa Ye Maaya Chesave Khatta Meetha Manmadhan Ambu 2011 Theenmaar Mankatha
Naposledy upravil Remini dne Fri Dec 09, 2011 1:45 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Trisha Krishnan Sat May 21, 2011 12:01 am | |
|
Naposledy upravil Remini dne Sat May 21, 2011 11:20 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Trisha Krishnan Sat May 21, 2011 12:56 pm | |
| Videla som ju v: Saamy - hrala tu tradičné dievča, ktoré sa zaľúbi do nového policajného šéfa (Vikram ). Ten sa musí vysporiadať s miestnym politikom, ktorý ťahá za všetky špagátiky a začne brať úplatky, aby si udržal pozíciu. Neskôr sa ukáže, že nie je taký skorumpovaný policajt, ako by sa mohlo zdať. Jeho vzťah s Trishou bol príjemne obyčajný. Bola celkom zlatá, ale očividne to bol Vikramov film. Hudobné klipy som si nezapamätala, až na jeden: Idhu Dhana, čo je jednoducho krásne zobrazenie očakávania spoločného života Varsham (2 ocenenia) - prvá veľká rola. S Prabhasom im to spolu seklo. Trishu unesie jeden lotor a jej otec si najmä jej bývalého priateľa, aby ju zachránil. Ten to prijmä, keďže práve súrne potrebuje peniaze. Neorzišli sa v dobrom a ich vzťah sa odohráva vo flashbacku. Nenáročný dej, celkom príjemný príbeh. Páčil sa mi, ale neohúril ma Zato pesníčka Nuvvostanante Nenoddantana... dokonalá Ghilli - remake telugského Okkadu. Tam sa mi veľmi nepáčila hlavná predstaviteľka, tak som si pustila túto verziu. Žiaľ, aj tu to nebola žiadna výhra. Zrejme to nebolo až tak veľmi herečkou, ako jej rolou (nemám veľmi rada tie uplakané a bezmocné dievčiny). Zato keby Trisha hrala s Maheshom v Okkadu, to by bolo hneď o niečom inom Aayutha Ezhuthu - super úžasný film. Jeden z mojích najobľúbenješích vôbec. Už dlhšie sa chystám na to napísať recenziu, ale musím si ho najprv znovu pozrieť, keďže som ho videla asi pred dvoma rokmi Mani Ratnam ho prerobil aj v bollywoode ako "Yuva", ale táto verzia sa mi páči oveľa viac. Prelínajú sa tu tri príbehy, Trisha tu hrala spolu so Siddharthom Nuvvostanante Nenoddantana (3 ocenenia) - moja srdcovka Athadu - srdcovka čislo dva Ani neviem, či títo dvaja neboli ešte zlatší, než Siri a Santosh v NVND :D Rozodne boli zábavnejší :D Pournami - a ďalšia. Niektorým ľuďom lezie Trisha na nervy, ale hrala v toľkých mojích obľúbených filmoch, že ju asik budem mať stále rada Sainikudu - zabudnuteľný film. Eh, a hral v ňom aj Irrfan Khan :D Ale aj tak sa mi nepáčil. Aadavari Matalaku Ardhalu Verule (2 ocenenia) - nemám rada Venkatesha, a preto som sa filmom väčšinou len preklikala. Tamilská verzia, Yaaradi Nee Mohini, mi pripadala lepšia (hoci bola bez nej). Bheema - nikdy nebola lepšie využitá pre klipy Film patril Vikramovi a Prakashovi Rajovi, ale tie hudobné vsuvky... Nenormálne dlho som bola zamilovaná do Ragasiya Kanavugal Bujjigadu - odtiaľ je môj terajší avatar :D Bujji a Chitti sú spolu od malička, spravili by jeden pre druhého hocičo... až sa jedného dňa pohádajú a Chiiti s ním aspoň desať rokov nechce hovoriť - nuž sa Bujji schytí a utiečie na 10 rokov z domu. Potom sa vráti a snaží sa ju nájsť. Dostane sa do vezenia, nechá sa najať ako nájomný vrah, stretne sa s Chitti, ale nespozná ju a idú si po krku... :D Zábavný film, pritiahnutý za vlasy ako každá správna masala. Prabhas bol úžasný a Trisha nebola dámou v núdzi King - príliš prekomplikovaný dej, ale do určitej miery ma aj bavil. Po tomto filme som ale spravila definitívnu bodku za Nagarjunom. Brrr, len keď si spomeniem na ich spoločné scénky... Trisha vyzerala úžasne, ale on vôbec Yep, asi takto nejak som tiež reagovala :D Sarvam - trochu nepremyslený film so sľubnou zápletkou. Krásna hudba a klipy. Najmä Siragugal Vinnaithaandi Varuvaayaa - Khatta Meetha - uf, toto bolo dosť zlé. Nemala šťastnú ruku pri výbere svojho bollywoodskeho debutu Heh, ani som si doteraz neuvedomila, v koľkých filmoch som ju už videla :D | |
|
| |
PreSlav
Poèet pøíspìvkù : 723 Join date : 12. 02. 11
| Předmět: Re: Trisha Krishnan Mon May 23, 2011 8:20 am | |
| Trisha sa mi veľmi páči
Naposledy upravil PreSlav dne Mon May 23, 2011 8:42 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
PreSlav
| Předmět: Re: Trisha Krishnan Mon May 23, 2011 8:41 am | |
| | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Trisha Krishnan Mon May 23, 2011 12:27 pm | |
| - PreSlav napsal:
Páči sa mi s čiernymi vlasmi, vyzerá s nimi výraznejšie Ale museli ju natoľko vybieliť? Tu dobre vidno jej tetovanie "Nema" :D Inak trochu z cesty, ale páči sa mi jej postava. Nikdy nebola vychrtlá, stále bola taká akurát. Len v niektorých filmoch mala o niečo výraznejšie krivky, ale to vždy vidím radšej, než rebrá | |
|
| |
PreSlav
| Předmět: Re: Trisha Krishnan Mon May 23, 2011 1:43 pm | |
| mne s páči vždy a všade, len keď nemá zvýraznené očné linky, vidno, že má také "zvláštne" oči. | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Trisha Krishnan Mon May 23, 2011 2:25 pm | |
| - PreSlav napsal:
- mne s páči vždy a všade, len keď nemá zvýraznené očné linky, vidno, že má také "zvláštne" oči.
Hej? To som si nevšimla. Našla som len jednu fotku, na ktorej nemala make-up, a tam bola tak očividne nevyspatá až hrôza Mala tam opuchnuté oči. Môžeš na nejakej ukázať, ako to myslíš? | |
|
| |
PreSlav
| Předmět: Re: Trisha Krishnan Mon May 23, 2011 2:27 pm | |
| | |
|
| |
Remini
| |
| |
PreSlav
| Předmět: Re: Trisha Krishnan Mon May 23, 2011 3:09 pm | |
| ona všeobecne má také výraznejšie vačky pod očami ale inak vyzerá skvelo | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Trisha Krishnan Thu May 26, 2011 7:37 pm | |
| | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Trisha Krishnan Thu May 26, 2011 7:43 pm | |
| | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Trisha Krishnan Thu May 26, 2011 7:47 pm | |
| | |
|
| |
Paro
Poèet pøíspìvkù : 2103 Join date : 24. 09. 10 Age : 38 Location : ČR
| Předmět: Re: Trisha Krishnan Thu May 26, 2011 8:16 pm | |
| Absolutně slaďoučká | |
|
| |
PreSlav
| Předmět: Re: Trisha Krishnan Thu May 26, 2011 9:01 pm | |
| taký kalendár chcem 8) 8) | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Trisha Krishnan Thu May 26, 2011 9:24 pm | |
| - PreSlav napsal:
- taký kalendár chcem 8) 8)
Tiež som na to myslela. Ale tie zábery z Khatta Metha si mohli odpustiť. V tom filme sa väčšinou mračila alebo sa tvárila príliš vážne Inak normálne rozmýšlam, že si dám na budúci rok spraviť kalendár s bolly/tolly hviezdami :D | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Trisha Krishnan Fri Jul 15, 2011 6:55 pm | |
| Momentka z hudobného klipu Siragugal (film Sarvam) | |
|
| |
Remini
| |
| |
Remini
| |
| |
Remini
| Předmět: Re: Trisha Krishnan Sun Aug 07, 2011 6:20 pm | |
| | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Trisha Krishnan Sun Aug 07, 2011 7:03 pm | |
| | |
|
| |
Paro
| Předmět: Re: Trisha Krishnan Sun Aug 07, 2011 11:49 pm | |
| Já bych si objednala něco o Tabu, třeba | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Trisha Krishnan Mon Aug 08, 2011 12:28 am | |
| Prepáč, ale o Tabu neviem nič (okrem toho, že raz obvinila Jackieho Shroffa z obťažovania) a videla som ju len vo dvoch filmoch (Fanaa a Kandukondain) | |
|
| |
Paro
| Předmět: Re: Trisha Krishnan Mon Aug 08, 2011 3:44 am | |
| Nevadí, nechám se překvapit Ale tuším, že kdokoli, kdo hrál v čemkoli nebollywoodském s Aish mi udělá o malinko větší radost, než kdokoli jiný Známe mě :D | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Trisha Krishnan | |
| |
|
| |
| Trisha Krishnan | |
|