Tvl, Kumar se zbláznil. A ten Ranbir zas vypadá jako malý artový film ovlivněný Francií. Myslím, že ani jeden inspirační zdroj do Indie infiltrovat nepotřebuju. Asi tak.
Ranbir by měl být ovlivněný především Rajem Kapoorem (který byl zase ovlivněný Charliem Chaplinem), ale podle ukázky to fakt vypadá, že tvůrci hodně ujížděli na Amélii z Montmartru.
Remini
Poèet pøíspìvkù : 2132 Join date : 22. 09. 10
Předmět: Re: Nové filmy, upoutávky, trailery... Thu Jul 19, 2012 11:30 am
Na Jokera sa celkom teším Jaan-E-Mann je jeden z mojich obľúbených uletených filmov, takže dúfam, že sa Sirishovi podarí podobný kúsok (a že v tom nebude nič z Tees Maar Khan )
Gaja Gamini Admin
Poèet pøíspìvkù : 2638 Join date : 19. 09. 10 Age : 32
Ranbir by měl být ovlivněný především Rajem Kapoorem (který byl zase ovlivněný Charliem Chaplinem), ale podle ukázky to fakt vypadá, že tvůrci hodně ujížděli na Amélii z Montmartru.
To jsem pochopila, ale z traileru bych to určitě nevykoukala ani v nejmenším. Asi i skutečnost, že tuhle inspirační Chaplin linii nemám ráda ani na západě, má vliv na to, co se mi chce vidět na východě
A Son of Sandokan Sardaar? Ale jo. Ujíždění na Duttovi mě pořád bere
Poèet pøíspìvkù : 335 Join date : 28. 06. 11 Age : 31
Předmět: Re: Nové filmy, upoutávky, trailery... Fri Jul 20, 2012 7:11 am
Hehe, toho Sardaara jsem sem právě chtěl dát
IMHO nic moc, vypadá to, že tyhle masaly v jihoindickém střihu už se ani nevariují, ale rovnou permutují... Chtělo by to konečně něco nového. Tohle navíc vypadá poněkud neohrabaně natočené a scéna v 1:04 je vykrádačka Maryadha Ramany
Remini
Poèet pøíspìvkù : 2132 Join date : 22. 09. 10
Předmět: Re: Nové filmy, upoutávky, trailery... Fri Jul 20, 2012 8:43 am
Mne sa zdá že SOS je remakom Maryada Ramany... aspoň čiastočným. Meh, dvaja z najfádnejších hercov BW, vôbec ma to neláka. Asi si pozriem len scénky so Sonakshi
Niktorius
Předmět: Re: Nové filmy, upoutávky, trailery... Fri Jul 20, 2012 8:51 am
Aha, máš pravdu. No tak to už mě pak vůbec nezajímá, protože MR je zatím můj nejoblíbenější Rajamouliho film (očekávám, že ho trumfne Eega) a tohle ho těžko překoná.
Ale tak hlavně že pokračuje bollywoodská stereotypizace sikhů
Navíc už MR je částečným (a nepřiznaným!) remakem Keatenovy grotesky Frigo, oběť krevní msty (má stejnou zápletku i pár převzatých gagů).
Paro
Poèet pøíspìvkù : 2103 Join date : 24. 09. 10 Age : 33 Location : ČR
Předmět: Re: Nové filmy, upoutávky, trailery... Sat Jul 21, 2012 12:04 am
Niktorius napsal:
Navíc už MR je částečným (a nepřiznaným!) remakem Keatenovy grotesky Frigo, oběť krevní msty (má stejnou zápletku i pár převzatých gagů).
Předmět: Re: Nové filmy, upoutávky, trailery... Thu Aug 16, 2012 10:59 am
Nová upoutávka na Vishwaroopam Kamala Hassana. Teda až tako nová není, ale zaregistroval jsem ji až teď. A na film se těším
PreSlav
Poèet pøíspìvkù : 723 Join date : 12. 02. 11
Předmět: Re: Nové filmy, upoutávky, trailery... Thu Aug 16, 2012 1:01 pm
trailer vyzerá zaujímavo...
a čo vravíte na toto? Akshay ako Krishna
PreSlav
Předmět: Re: Nové filmy, upoutávky, trailery... Sat Aug 18, 2012 6:49 pm
hm, tak na toto som zvedavý... môže to byť dobré.
Niktorius
Předmět: Re: Nové filmy, upoutávky, trailery... Sun Aug 19, 2012 11:02 am
Jak tam někdo píše v komentu - vypadá to jako variace na Avatar Jenže sám Avatar je přece variací na Pocahontas, čímž se ten řetězec inspirací ještě víc zamotává
Naposledy upravil Niktorius dne Sun Aug 19, 2012 1:54 pm, celkově upraveno 1 krát
PreSlav
Předmět: Re: Nové filmy, upoutávky, trailery... Sun Aug 19, 2012 1:41 pm
to s tým avatarom som si tiež všimol. Ale tak uvidíme, každopádne to vyzerá celkom realisticky a tieto teroristické témy ja môžem
Niktorius
Předmět: Re: Nové filmy, upoutávky, trailery... Sun Aug 19, 2012 1:56 pm