Poèet pøíspìvkù : 2103 Join date : 24. 09. 10 Age : 38 Location : ČR
Předmět: Anglosaské filmy Aishwaryi Rai (Bachchan) Mon Jan 24, 2011 1:19 am
Vím, že o tyto filmy tady nebude nijak zvlášť velký zájem, ale měly vliv na kariéru Aish poměrně měrou značnou, ale co je nejdůležitější, velice pomohly najít cestu k pravému Bollywoodu mnohým potencionálním divákům (včetně mé maličkosti ) :drunken: A všech pět filmů vyšlo také oficiálně v ČR, 3 z nich šly i v kinech, a jsou pravidelně k vidění v TV (zejména na kabelovkách), což je nezanedbatelný detail.
Začala bych od konce, protože jsem nakonec neodolala a sbírku jsem si minulý týden dokompletovala. Pokud si pamatujete, tak plakáty s Aish na Růžového pantera 2 jsme mohli vidět i u nás. Ve filmu hraje skutečnou třešničku na dortu, spisovatelku Soniu.
Nemůžu říct, že bych byla vyznavačkou původní série, vlastně žádné variace na téma s jakýmkoli hercem. Dodnes jsem vlastně neviděla ani novodobou jedničku, ale jako samostatná záležitost mi tento film přišel velice dobrý. Je to lehká komedie, jakoby s každým záběrem povědomá, ale zároveň nová a okouzlující. V Aish jsem se rozhodně nezklamala, je výborná jako součást světového týmu odborníků, kteří pomáhají s nalezením kýženého diamantu. Její protihráčkou je sympatické Emily Mortimer. Doporučuju také pro srovnání s rolí Aish v Dhoomu dvojce
Na natáčení byl také Abhi:
Při premiéře byla skvostná:
V Berlíně byla mezi elitou:
Naposledy upravil Paro dne Mon Jan 24, 2011 1:47 am, celkově upraveno 3 krát
Paro
Předmět: Re: Anglosaské filmy Aishwaryi Rai (Bachchan) Mon Jan 24, 2011 1:23 am
S Panterem si rozuměla:
Hrdinka nebo záporačka?
Nebezpečné kočky:
DVD:
Naposledy upravil Paro dne Wed Mar 02, 2011 10:59 pm, celkově upraveno 1 krát
Paro
Předmět: Re: Anglosaské filmy Aishwaryi Rai (Bachchan) Wed Jan 26, 2011 2:47 am
Předmět: Re: Anglosaské filmy Aishwaryi Rai (Bachchan) Wed Mar 02, 2011 11:13 pm
Před Růžovým panterem 2 (2009) Aish na západě zazářila po boku Colina Firtha v Last Legion (2007). Film Poslední legie vypráví vlastní verzi příběhu o zrození Artušovské legendy. Ta myšlenka je určitě zajímavá a film stojí za podívání. Herecky je obsazen velice dobře, kromě Aish a Colina je tu třeba ještě Ben Kingsley. Ben se poté objevil v indicky laděném filmu Guru lásky, ale nejsem si jistá, jak tam dopadl. Víme ale, že jeho Gándhí (1982) dopadl výborně.
Kuloár praví, že Aish podepisovala smlouvu na Poslední legii a působila jako křehká dáma, ale jakmile se natáčení rozeběhlo, ukázalo, že tvrdě trénovala a na její kondičce je to hodně znát. Osobně mám její zdejší proměnu velice ráda, je snědší než kdy dřív a jako akční hrdinka na západě (i když představující orientálku) je pořád uvěřitelnější než v Dhoomu, že
Pokud jde o chemii mezi Aish a Colinem, nemohla být lepší :
Jestli vás jenom trochu láká vidět Aish na přelomu antiky a středověku, směle do toho
Naposledy upravil Paro dne Thu May 05, 2011 10:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Gaja Gamini Admin
Poèet pøíspìvkù : 2638 Join date : 19. 09. 10 Age : 37
Předmět: Re: Anglosaské filmy Aishwaryi Rai (Bachchan) Wed Mar 02, 2011 11:18 pm
Tenhle film jsem viděla a nebyl špatný. Nicméně funguje dobře v televizi - nikoliv v kině.
PreSlav
Poèet pøíspìvkù : 723 Join date : 12. 02. 11
Předmět: Re: Anglosaské filmy Aishwaryi Rai (Bachchan) Thu Mar 03, 2011 7:23 pm
ten film bol strašný shit kebyže to z časti nenatáčali na Slovensku a nehrala tam ona, ani na to nejdem :D
Paro
Předmět: Re: Anglosaské filmy Aishwaryi Rai (Bachchan) Fri Mar 04, 2011 11:53 am
Nevím, v kině si ho neumím představit... ale škoda, byla to asi jedna z posledních možností, jak jí v kině vidět
PreSlav, ale prosímtě, taková hodnocení si nech na ČSFD nebo jinam :D Tady by se spíš hodilo rozvést to Slovensko, jestli to máš jen vyčtené, nebo jestli jsi některá místa i ve filmu poznal.
rubimori
Poèet pøíspìvkù : 134 Join date : 20. 02. 11
Předmět: Re: Anglosaské filmy Aishwaryi Rai (Bachchan) Fri Mar 04, 2011 1:01 pm
Z techto filmu jsem videla jen Bride a Prejudice a ten se mi moc libil..vlastne to byl muj prvni "bollywodsky" film..
Gaja Gamini Admin
Poèet pøíspìvkù : 2638 Join date : 19. 09. 10 Age : 37
Předmět: Re: Anglosaské filmy Aishwaryi Rai (Bachchan) Fri Mar 04, 2011 1:07 pm
Ten není "bollywoodský" Jen v něm hraje indická herečka :P
Remini
Poèet pøíspìvkù : 2132 Join date : 22. 09. 10
Předmět: Re: Anglosaské filmy Aishwaryi Rai (Bachchan) Fri Mar 04, 2011 2:50 pm
Gaja Gamini napsal:
Ten není "bollywoodský" Jen v něm hraje indická herečka :P
Asik preto to dala do úvodzoviek
rubimori
Předmět: Re: Anglosaské filmy Aishwaryi Rai (Bachchan) Fri Mar 04, 2011 5:40 pm
jj vim, ze to neni bollywood, ale zas tam ty Indie je docela dost, proto ty uvozovky...
jinak jsem koukala, ze 11. 3 jde na tv Doma Korením k láske (The Mistress of Spices )
PreSlav
Poèet pøíspìvkù : 723 Join date : 12. 02. 11
Předmět: Re: Anglosaské filmy Aishwaryi Rai (Bachchan) Sun Mar 06, 2011 9:22 pm
Paro napsal:
Nevím, v kině si ho neumím představit... ale škoda, byla to asi jedna z posledních možností, jak jí v kině vidět
PreSlav, ale prosímtě, taková hodnocení si nech na ČSFD nebo jinam :D Tady by se spíš hodilo rozvést to Slovensko, jestli to máš jen vyčtené, nebo jestli jsi některá místa i ve filmu poznal.
okej, pardon, to len teraz mi ušla "huba" :D
No poznal, veď som to videl . Veď hrad Červený kameň, keď zachraňovali malého Romula (tie chodby pod tým ostrovom, či čo to malo byť), ďalej Spišský hrad, resp. jeho múry, čoby Hadriánov val :D. A keď už putujú do Británie a jeden z výpravy zahlási za týmito horami (t.j. Vysoké Tatry, Kriváň až bil do očí :D) je Galia, tak to ma dostalo do kolien :D
rubimori
Předmět: Re: Anglosaské filmy Aishwaryi Rai (Bachchan) Sat Mar 12, 2011 11:17 am
Vcera jsem koukala na Korenim k lasce a docela to slo, ale prislo mi to jako spatna napodobenina Bollywoodu..
Paro
Předmět: Re: Anglosaské filmy Aishwaryi Rai (Bachchan) Thu May 05, 2011 8:35 pm
Panter:
Paro
Předmět: Re: Anglosaské filmy Aishwaryi Rai (Bachchan) Thu May 05, 2011 8:37 pm
Legie:
Paro
Předmět: Re: Anglosaské filmy Aishwaryi Rai (Bachchan) Thu May 05, 2011 10:12 pm
Poslední legie DVD, docela příjemné bonusy, musím uznat. Ve filmu o filmu Aish podotýká, že to byl její první akčňák, celkově si práci na filmu pochvaluje a pak jsou tu i záběry z tréningu.
Paro
Předmět: Re: Anglosaské filmy Aishwaryi Rai (Bachchan) Thu May 05, 2011 10:23 pm
PreSlav napsal:
okej, pardon, to len teraz mi ušla "huba" :D
No poznal, veď som to videl . Veď hrad Červený kameň, keď zachraňovali malého Romula (tie chodby pod tým ostrovom, či čo to malo byť), ďalej Spišský hrad, resp. jeho múry, čoby Hadriánov val :D. A keď už putujú do Británie a jeden z výpravy zahlási za týmito horami (t.j. Vysoké Tatry, Kriváň až bil do očí :D) je Galia, tak to ma dostalo do kolien :D
Díky, tak to je hodně zajímavý průvodce Ale já nikdy nebývám takový nacionalista na lokace... celkově mi Poslední legie asi sedla taky z toho důvodu, že ji dělal režisér ze seriálů Herkules a Xena, které mám velice rada a nevidím je jen jako lacinost pro děcka
Paro
Předmět: Re: Anglosaské filmy Aishwaryi Rai (Bachchan) Thu May 05, 2011 10:38 pm
rubimori napsal:
Z techto filmu jsem videla jen Bride a Prejudice a ten se mi moc libil..vlastne to byl muj prvni "bollywodsky" film..
Vcera jsem koukala na Korenim k lasce a docela to slo, ale prislo mi to jako spatna napodobenina Bollywoodu..
K těm ještě obrázky musím probrat, díky za upozornění na TV Doma.
Já jsem to měla podobně, asi nebýt DVD B&P na stáncích, tak tu dnes nejsem I když film jako takový se mi taky nijak zvlášť nelíbí a nelíbil ani tehdy, ale celkově mě zaujala ta "problematika" Koření už mám radši, ale také to není vyloženě bomba. Jen takový malý bratříček vedle masterpiece jako Shabd.
Paro
Předmět: Re: Anglosaské filmy Aishwaryi Rai (Bachchan) Wed Jun 01, 2011 5:55 pm
Bride & Prejudice (2004)
Provoked (2006)
The Last Legion (2007)
The Pink Partner 2 (2009)
Naposledy upravil Paro dne Tue Jan 10, 2012 10:22 am, celkově upraveno 1 krát
Paro
Předmět: Re: Anglosaské filmy Aishwaryi Rai (Bachchan) Thu Jun 16, 2011 9:54 pm