| PreSlav :)) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
PreSlav
Poèet pøíspìvkù : 723 Join date : 12. 02. 11
| Předmět: PreSlav :)) Tue Mar 22, 2011 9:12 pm | |
| Sa hanbím Ale dobre :D Môj prvý film bol skrátený dvojhodinový televízny Ašóka :D A náhodou sa mi to páčilo :D Potom Mohabbatein, v origináli bez titulkov, ale malo to svoje čaro a doteraz mám na ten film veľmi pekné sentimentálne spomienky text songu Chalte chalte som sa naučil naspamäť a doteraz si ho pamätám A potom sa to už spustilo. Bolly festival v Prahe (rok 2007 - odvtedy pravidelne každoročne ) a potom filmy, najprv s nemeckými titulkami od kamošky a potom z Viedne a nakoniec sťahovačky z netu s eng titulkami. A v poslednom čase taká vychytávka, že slovenské či české titulky, to bolo teda niečo :D uau :D :D K tým prvým filmom, zoznamovanie sa s bolly a pod., sa mi viaže taká spomienka, čo možno charakterizuje to, čo ma najviac na nich fascinuje. Filmy z Viedne s nem. titulkami boli od nejakej dvd firmy REM, ktorá mala takéto heslo na každom filme: Bollywood macht glücklich! Iste, táto produkcia má aj mnoho iných predností, prečo to pozerám/e. No toto je to, čo ma na tom najviac spočiatku pritiahlo 8) A postupne na to namotávam viac a viac ľudí z okolia :D Veď osveta musí byť, nie? Hnevá ma len to, že v poslednom čase vôbec nemám čas si niečo pozrieť A tak aby som úplne nestratil kontakt, popri písaní bakalárky počúvam tamilské rádiá (keďže bolly pesničky v playliste sa mi už obohrali :D) Toť vsjo A ako by som mohol zabudnúť nato, čo mi hneď udrelo do očí ako rozdiel oproti Holywoodu. Tie herečky sú také pekné :D :D
Naposledy upravil PreSlav dne Tue Mar 22, 2011 9:37 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Gaja Gamini Admin
Poèet pøíspìvkù : 2638 Join date : 19. 09. 10 Age : 37
| Předmět: Re: PreSlav :)) Tue Mar 22, 2011 9:36 pm | |
| Jsme moc rádi, že tě tu máme, a mezi námi se opravdu stydět nemusíš! | |
|
| |
PreSlav
| Předmět: Re: PreSlav :)) Tue Mar 22, 2011 9:42 pm | |
| Tak hanbím sa hovoriť o sebe nejaké súkromné info Ale už sa nebudem :D | |
|
| |
Remini
Poèet pøíspìvkù : 2132 Join date : 22. 09. 10
| Předmět: Re: PreSlav :)) Tue Mar 22, 2011 10:03 pm | |
| A ja že sa hanbíš, že o sebe píšeš tak neskoro! :D Skrátený Ašóka! Bez Roshni Se a Raat Ka Nasha! Buhúú Ale ako namotávka to zrejme stačilo, čo som rada - je nás na Slovensku príliš málo! Tie prvé filmy majú svoje sentimentálne čaro, že? Som veľmi rada, že máme na fóre aj mužský pohľad na tento dosť odlišný filmový svet. To s tou bakalárkou som prežívala minulý rok a potom som pozerala bolly a telugu filmy ako na bežiacom páse, pretože... Bollywood macht glucklich | |
|
| |
PreSlav
| Předmět: Re: PreSlav :)) Tue Mar 22, 2011 10:11 pm | |
| ja som hlavne rád, že takéto fórum existuje a že sa niekto podujal na prekladanie tých titulkov (Ďakujemééé :D), lebo to niektorých dosť odrádza, keď sa musia pri tom ešte aj namáhať rozumieť titulkom Inak, je to zlé, keď tie filmy kukám asi hlavne kvôli pesničkám :D :D :D? Teda nielen kvôli tomu, ale hlavne kvôli tomu :D | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: PreSlav :)) Tue Mar 22, 2011 10:17 pm | |
| - PreSlav napsal:
Inak, je to zlé, keď tie filmy kukám asi hlavne kvôli pesničkám :D :D :D? Teda nielen kvôli tomu, ale hlavne kvôli tomu :D Si môj človek :D Koľkokrát si nechám len hudobné klipy a film ide do koša. :P Ale sprvu ma fascinovala tá kultúra a všetky ich gestá, sviatky, náboženstvá, rozdiely v regiónoch atď Bola som vyprahnutá po kultúre a indické filmy boli ako obrovitánska fontána Každý si nájde niečo, čo sa mu páči. MILUJEM indickú hudbu | |
|
| |
PreSlav
| Předmět: Re: PreSlav :)) Tue Mar 22, 2011 10:19 pm | |
| ano ano ano ! Klipy a hudba! Normálne už nič západné nepočúvam (Indická hudba je niečo extra, na čo sa podľa mňa u nás nikto tak skoro nechytí) a keď náhodou vidím západný film, tak mi tam proste niečo chýba :D | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: PreSlav :)) Tue Mar 22, 2011 10:22 pm | |
| - PreSlav napsal:
- ano ano ano ! Klipy a hudba! Normálne už nič západné nepočúvam (Indická hudba je niečo extra, na čo sa podľa mňa u nás nikto tak skoro nechytí) a keď náhodou vidím západný film, tak mi tam proste niečo chýba :D
To by patrilo do témy na bolly-what fóre "Viete, že ste posadnutí s Bollywoodom, keď..." Ja si to rada obmieňam. Predtým som fičala na Japonsku a Kórejských drámach, takže aj z toho mám nejakú hudbu. Ale indická vládne aj môjmu prehrávačú.. už mi dochádzajú megabajty Budem musieť kúpiť väčšiu kartu :P | |
|
| |
Paro
Poèet pøíspìvkù : 2103 Join date : 24. 09. 10 Age : 38 Location : ČR
| Předmět: Re: PreSlav :)) Sun Mar 27, 2011 4:45 pm | |
| | |
|
| |
PreSlav
| Předmět: Re: PreSlav :)) Fri Jun 10, 2011 2:55 pm | |
| neviem kam to mám dať, vopred s ospravedlňujem že tak neskoro, ale len predvčerom sa nám (našej tanečnej bolly skupine) objavila možnosť vystupovať v Bratislave na T-com pláži - dnes od 19:00 do 21:00. Viem, že už to asi nestíhate, ale fakt som bol teraz rozlietaný, nacvičovanie a tak... je mi to ľúto, no.. ale aby ste aspoň vedeli. Určite budú z toho aj videá | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: PreSlav :)) Tue Jun 14, 2011 4:37 pm | |
| PreSlav, daj vedieť až budú tie videá na nete | |
|
| |
PreSlav
| Předmět: Re: PreSlav :)) Wed Jun 15, 2011 7:58 am | |
| no, ak si dobre pamätám, nikto nás tam nenatáčal... | |
|
| |
Remini
| |
| |
Paro
| Předmět: Re: PreSlav :)) Tue Jul 26, 2011 8:01 pm | |
| | |
|
| |
PreSlav
| Předmět: Re: PreSlav :)) Mon Feb 11, 2013 10:31 pm | |
| otázka, ak sem chcem dať nejaké foto z môjho kompu, teda nie z netu, dá sa to aj inak ako cez nahratie na imageshack ? Nejde to nejako priamejšie? | |
|
| |
PreSlav
| Předmět: Re: PreSlav :)) Mon Jan 13, 2014 6:32 pm | |
| takže konečne mi potvrdili právo komentovať na csfd, takže prispejem hádam trošku do osvieženia indických vôd | |
|
| |
Paro
| Předmět: Re: PreSlav :)) Tue Jan 14, 2014 11:44 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: PreSlav :)) | |
| |
|