Telugská herečka, ktorá sa najprv zapísala do podvedomia divákov najmä vďaka svojim výrazným krivkám Debutovala v roku 2006 vo filme Devadasu ako 19-ročná. Za tento film získala telugskú cenu Filmfare. Hrala už s najväčšími hviezdami juhu - Mahesh Babu, Prabhas, Pawan Kalyan, Ravi Teja, Siddharth, Jr. NTR a s inými. Tiež má na svojom účte zopár prepadákov, ale kto nie? :D Rada sa na ňu pozerám, je na nej niečo veľmi nevinné, ale zároveň zvodné ... nemôžem uveriť, že som to napísala :P Má peknú tváričku a vo filmoch, ktoré som s ňou videla, sa mi z väčšej časti páčila. Najmä v Aata so Siddharthom a Bhale Dongalu s Tarunom.
Předmět: Re: Ileana D'Cruz Thu May 26, 2011 11:17 pm
Z filmu Rechipo
Remini
Poèet pøíspìvkù : 2132 Join date : 22. 09. 10
Předmět: Re: Ileana D'Cruz Thu May 26, 2011 11:27 pm
Z filmu Aata
Tento obrázok mám v odtieňoch sépie už asi 2 roky ako tapetu na mobile
Paro
Poèet pøíspìvkù : 2103 Join date : 24. 09. 10 Age : 38 Location : ČR
Předmět: Re: Ileana D'Cruz Fri May 27, 2011 10:46 am
Remini napsal:
:D :D :D :D :D :D
Remini
Předmět: Re: Ileana D'Cruz Fri May 27, 2011 11:10 am
Tá scénka bola úžasná - ukradla okuliare svojej tete, aby ju ten mladý nespoznal (s nimi bola slepá, a keď ju prichytil bez nich, musela sa na slepú hrať) :D :D :D
PreSlav
Poèet pøíspìvkù : 723 Join date : 12. 02. 11
Předmět: Re: Ileana D'Cruz Fri May 27, 2011 11:19 am
kochám sa veru tými fotkami, kochám sa
Remini, ktorý z tých troch filmov, z ktorých si sem dala fotky, je podľa teba vhodný na pozretie ? Teda ak si ich aj videla.
Remini
Předmět: Re: Ileana D'Cruz Fri May 27, 2011 1:22 pm
PreSlav napsal:
kochám sa veru tými fotkami, kochám sa
Remini, ktorý z tých troch filmov, z ktorých si sem dala fotky, je podľa teba vhodný na pozretie ? Teda ak si ich aj videla.
Hmm, v Munnovi bola len ako ozdoba - celkom zaslúžene, keďže vyzerala veľmi krásne. Ale asi nestojí za to si kvôli nej púšťať celý film, iba ak by sa ti páčili príbehy o pomste a silnom chlapovi Inak si stačí pozrieť klipy, najmä Koncham Koncham
Rechipo bol zábavný, pritiahnutý za vlasy a nelogický. Ale pekný Plus ona tam vyzerala úžasne, hrala dobre a mala zábavný charakter. Ja som si ho užila.
Aata je jedným z mojích najobľúbenejších telugu filmov - Siddharth vyrastal na filmoch a život je preňho hrou. Pomôže Ileane, keď je na úteku pred ministrovým synom - zabil jej kamarátku a dostal sa na slobodu, čo ona nechce nechať tak. Skvelá hudba (klipy s tancom!!) a zlaté situácie, plus Siddharth a Ileana spolu vyzerajú neskutočne dobre :P
Bhale Dongalu je síce remake Bunty&Babli, ale uberá sa úplne iným smerom než originál. Len prvých 25 minút mi pripadalo rovnakých, potom sa to vydalo po vlastných šlapajách - komplet aj so záporákom, šlachetnými činmi atď Mal nižší rozpočet, ale pripadal mi úprimný a prízemnejší, hoci bol viacej masalovitý ako B&B
Aata a Bhale dongalu mám aj ako origoš dvd, takže tie sa mi páčili najviac. Možno si najbližšie objednám aj Rechipo :P
Naposledy upravil Remini dne Mon May 30, 2011 12:44 pm, celkově upraveno 3 krát
Remini
Předmět: Re: Ileana D'Cruz Fri May 27, 2011 1:47 pm
Z filmu Bhale Dongalu
Paro
Poèet pøíspìvkù : 2103 Join date : 24. 09. 10 Age : 38 Location : ČR
Předmět: Re: Ileana D'Cruz Mon May 30, 2011 12:19 pm
No, nádherně na nás přenášíš nadšení :D
Remini
Předmět: Re: Ileana D'Cruz Mon May 30, 2011 1:13 pm
Paro napsal:
No, nádherně na nás přenášíš nadšení :D
Ale veď sem len dávam obrázky.... :D Tak na juhu majú tiež zopár slabších herečiek a Ileana bola v Pokiri taká slabučká slečinka v núdzi (s príšerným dabingom!! Gaaaah ), že som ju hneď odpísala. Potom som si pozrela Aata a bola to zmena o 180 stupňov :D Neviem, niečo sa mi na nej strašne páči. Má veľké oči, krásne vlasy (mám slabosť pre dlhé kadere ), dobre zvláda mimiku, je plná elánu a má krásne krivky :P Nebaví ma ten najnovší trend v bollywoode, kde sa prijíma západný štandard krásy a herečky sú samá ruka, samá noha a vychrtlé až hrôza
Remini
Předmět: Re: Ileana D'Cruz Sun Jun 19, 2011 4:14 pm
Pozerala som hudobné klipy z Aata, tak som si povedala, že hneď spravím aj zopár záberov