| Genelia D'Souza | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Remini
Poèet pøíspìvkù : 2132 Join date : 22. 09. 10
| Předmět: Genelia D'Souza Mon May 30, 2011 1:35 pm | |
| Slniečko a miláčik Tollywoodu, Genny debutovala už ako 16-ročná - v Kollywoode v Shankarovom filme Boys, v Tollywoode romantickou komédiou Sathyam. Žial je trochu nemotorná, čo sa tancu týka, ale keď jej dajú možnosť, dokáže sa poriadne odviazať (Sye s Nithinom). V Bollywoode mala druhý debut megaúspešnou Amirovou produkciou Jaane Tu Ya Jaane Na, v ktorom debutoval aj Imran Khan. Odvtedy sa jej v Bollywoode veľm nedarí, zato na juhu je dosť žiadaná. Ešte stále vyzerá na dievčatko, preto mi pripadá smiešne, keď sa ju snažia označiť za sexi babu Tento rok debutovala aj v malajámskom veľkofilme Urumi režiséra Santosha Shivana, takže dokopy hrá v 4 priemysloch 2012 Bloody Paki ( Hindi ) Hook Ya Crook ( Hindi ) tento sa odkladá už celú večnosť Naa Ishtam ( Telugu ) 2011 Jaane Kya Tune Kahi ( Hindi ) Velayutham ( Tamil ) Bejawada Rowdilu ( Telugu ) Rakta Patham ( Telugu ) Pathinaindham Nootrandu Uraivaal ( Tamil ) Urumi ( Malayalam ) Its My Life ( Hindi ) - bollywoodsky remake Bommarillu Force ( Hindi ) - bollywoodsky remake Kaakha Kaakha 2010 Chance Pe Dance ( Hindi ) Uthama Puthiran ( Tamil ) Orange ( Telugu ) 2009 Katha ( Telugu ) Sashirekha Parinayam ( Telugu ) Sachin ( Telugu ) Life Partner ( Hindi ) 2008 Santhosh Subramaniam ( Tamil ) - tamilský remake Bommarillu Jaane Tu Ya Jaane Na ( Hindi ) King ( Telugu ) - itemovka :D Mr. Medhavi ( Telugu ) Satya In Love ( Kannada ) Mere Baap Pehle Aap ( Hindi ) Ready ( Telugu ) 2007 Dhee ( Telugu ) Prema ( Telugu ) Happy ( Malayalam ) 2006 Happy ( Telugu ) Raam ( Telugu ) Bommarillu ( Telugu ) *získala asi 4 ceny za rolu Hasini Chennai Kadhal ( Tamil ) 2005 Naa Alludu ( Telugu ) Sachein ( Tamil ) Subash Chandra Bose ( Telugu ) 2004 Masti ( Hindi ) Samba ( Telugu ) Sye ( Telugu ) 2003 Boys ( Tamil ) Satyam ( Telugu ) | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Mon May 30, 2011 1:47 pm | |
| | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Fri Jun 10, 2011 2:51 pm | |
| | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Mon Jul 25, 2011 12:49 pm | |
| | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Tue Aug 02, 2011 10:02 pm | |
|
Naposledy upravil Remini dne Tue Apr 17, 2012 3:50 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Thu Aug 04, 2011 12:36 am | |
| Happy s Allu Arjunom | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Fri Aug 05, 2011 9:04 am | |
|
Naposledy upravil Remini dne Tue Apr 17, 2012 3:50 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Paro
Poèet pøíspìvkù : 2103 Join date : 24. 09. 10 Age : 38 Location : ČR
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Fri Aug 05, 2011 5:54 pm | |
| :drunken: :bom: :bom: :cheers: ...já se těch tvých jižních krásek někdy prostě nemůžu nabažit Jen ať moc neroste, má ještě čas Ovšem ta reklama s Amitabhem :D | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Fri Aug 05, 2011 8:42 pm | |
| Ani ja ich niekedy nemám dosť, najmä keď im sekunduje nejaký urastený fešák :P Budem postupne pridávať profily aj ostatným, už mám rozpracovanú Trishu, potom bude na rade Siddharth, Ileana, Prabhas atď... :D Celkom sa mi to písanie zapáčilo - aspoň jedného čitateľa mám | |
|
| |
Paro
Poèet pøíspìvkù : 2103 Join date : 24. 09. 10 Age : 38 Location : ČR
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Sat Aug 06, 2011 12:52 am | |
| Už teď jsi tvůrkyní mé nejoblíbenější *olly encyklopedie Ale fakt se těším, protože jakmile nabudu dojmu, že už si můžu troufnout, tak budu i víc sledovat... a dopadnu jako Gaurí | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Sat Aug 06, 2011 1:01 am | |
| - Paro napsal:
- Už teď jsi tvůrkyní mé nejoblíbenější *olly encyklopedie
He, vďaka. Nemohla som to nechať ako Bollywood, keďže tam dávam viacej z juhu než zo severu :P - Paro napsal:
- Ale fakt se těším, protože jakmile nabudu dojmu, že už si můžu troufnout, tak budu i víc sledovat... a dopadnu jako Gaurí
Takto som ja pristupovala k oldies, a už teraz mám v nákupnom košíku niekoľko dvd, ktoré sa mi tak páčili, že si ich musím aj kúpiť :D Mimochodom, Gaurí si to zatiaľ na juhu užíva, takže ak dopadneš ako ona, budem len rada. Ak nie.. nič sa nedeje | |
|
| |
Gaurí
Poèet pøíspìvkù : 513 Join date : 04. 06. 11
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Sun Aug 07, 2011 9:11 am | |
| Gaurí si to na jihu užívá velmi... dokonce i můj muž, který má přece jen má oproti mě ve sledování indických filmů dost zpoždění (kde já dám deset filmů, on stihne jeden a ještě mu ho musím komentovat a vysvětlovat mu, kdo je čí otec a ke komu patří který nápadník , po shlédnutí Paurnami prohlásil, že jih má pro něj větší kouzlo než sever (a to jsem se bála, že jih bude na něj už moc "indický"). Já jsem zatím ve fázi objevování, připadám si podobně jako někdy před dvěma roky, kdy jsem objevila bollywood - mám před sebou pootevřené dveře do úplně nového vesmíru, nakukuju do něj, nasávám do nosu tu nepopsatelně mámivou exotickou vůni, a sbíhají se mi sliny na nové nepoznané chutě. A myslím, že jsem jen krůček od toho, abych do magického světa jižní kinematografie zahučela jak Alenka do králičí nory :D A pak už asi nebude cesty zpět... a ani se mi ta cesta zpět nebude chtít hledat. | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Sun Aug 07, 2011 2:06 pm | |
| Vieš pekne kvetnato písať Tvoj muž s tebou tieto filmy pozerá? To je úspech :D Pozrel si Paurnami s tebou, či si si to najprv pustila sama a potom aj s ním? | |
|
| |
Gaurí
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Sun Aug 07, 2011 2:14 pm | |
| No to víš, kouzlo Indie se jednomu vetře i do klávesnice a nutí ho používat řeč květnatou a opisnou To k pohádkám zkrátka patří. Nejdřív jsem si Paurnami pustila sama dvakrát a pak potřetí s mužem (a dělala jsem mu tu komentovanou verzi :-) (A jinak je manžel takový flexibilní a ovlivnitelný mou úchylkou, chudák už si i dobrovolně pouští v autě soundtracky z bolly filmů, co jsem mu nahrála na flešku :-))) Ale našla jsem jeden zádrhel na tollywoodu... zatímco v hindštině se už mírně orientuju (rozuměj, nezní mi jako shluk náhodně sestavených slabik), telugština jde zatím úplně mimo mě a připadá mi jako řeč z Marsu :D Ale věřím, že se s ní nakonec taky skamarádím | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Sun Aug 07, 2011 2:23 pm | |
| Jediné, čomu v telugštine rozumiem, je "Čampesta" - Zabijem ťa, a "Čandamama" - Mesiac. :D Plus nejaké to slovíčko. Oh, a ešte "Báva" - to je myslím bratranec z maminej strany, za ktorého sa dievča môže vydať. Nenalepila sa na mňa tak, ako hindština Nie je mi taká zrozumiteľná. S tamilštinou a malajámštinou je to ešte horšie :|
Naposledy upravil Remini dne Sun Aug 07, 2011 4:29 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Gaurí
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Sun Aug 07, 2011 2:35 pm | |
| - Remini napsal:
- Jediné, čomu v telugštine rozumiem, je "Čampesta" - Zabijem ťa, a "Čandamama" - Mesiac. :D Plus nejé to slovíčko. Oh, a ešte "Báva" - to je myslím bratranec z maminej strany, za ktorého sa môže dievča vydať. Nenalepila sa na mňa tak, ako hindština Nie je mi taká zrozumiteľná. S tamilštinou a malajámštinou je to ešte horšie :|
To bude tím, že hindština je indoevropský jazyk, čili v něm aspoň sem tam vnímáme nějakou spřízněnost, některá slova znějí povědomě... Telugština (a taky tamilština a malajámština) patří mezi jazyky drávidské, takže do úplně jiného pytle... sice jsou taky trochu ovlivněné sánskrtem, ale prd to platné, pro moje ucho jsou zatím nestravitelné... Když potřebuju srovnat titulky, dost mě zachraňují anglická slova v dialozích... díky těm se chytnu | |
|
| |
Gaurí
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Sun Aug 07, 2011 2:39 pm | |
| Jo a taky absolutně nechápu telugské písmo... koukám na to a připadá mi to jako prdelka, prdelka, bříško, dvě prdelky vedle sebe... :scratch: | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Sun Aug 07, 2011 4:44 pm | |
| | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Sun Aug 07, 2011 4:59 pm | |
| | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Mon Aug 22, 2011 9:40 pm | |
| | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Sat Sep 24, 2011 9:57 am | |
| | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Thu Oct 27, 2011 10:59 am | |
| | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Sun Nov 20, 2011 4:54 pm | |
| Okay, dobré novinky sa nám len tak hrnú - takže nie len že medzi Genny a Riteishom 'niečo je', oni sa budú budúci rok brať!! Deshmukh for the first time admits to his relationship with Genelia D’Souza and their marriage plans early next year Marriage on your mind? Tell all.(Sheepishly) Yes, Genelia and I are getting married next year. We haven’t fixed the date yet, but it will be early 2012. We are working on the details. You’ve been together since 2003. For seven years you’ve kept your relationship shielded. Why?I’ve always been a very private person and wasn’t comfortable talking about it. I am not accustomed to the limelight. I have respect for actors in relationships who talk about it and give it the dignity it deserves. But I think in our own way we’ve been really dignified in our decision to not discuss it in public. Did not talking about it have to do with you coming from a political family?No, more than that it had to do with the fact that we are both from non-filmi families. There was some hestitation because… (trails off). I think second generation actors handle this better. They are more accustomed to dealing with such things as they come from film families and are used to growing up in the limelight. Both of us didn’t know how to deal with the focus on our personal lives, so we agreed to keep it private. Did your respective families know?Yes, our families knew we would get married someday. Right from the beginning we’ve had their blessings, but they left it to us to decide when we wanted to announce the decision. Will it be a double marriage? Your brother Dheeraj is getting married in February.I don’t think so. We still haven’t set a date. Why is Genelia the one?I don’t know what to say. I think we grew up together. We learnt about life, love and work together. It was gradual. It wasn’t overnight. We were friends and the bond just grew and became stronger. I just felt that she was the one. I’m too much in love with her. That’s it. You are acting together in 2012 after 2004’s Masti. Why such a long gap?It wasn’t as if we were not offered films together, but we were not happy with them. Also we had to be part of an ensemble cast, and we didn’t want to dilute our pairing. It had to be a special film. Since she was doing films in the South and I was busy here, we both decided the film had to be worth it. You’re working together after seven years. What’s changed?Earlier, we worked together as friends and we were both new to the industry. Now there is respect for each other as actors. And it’s fun. Will Genelia continue to act in films after the wedding?That is entirely her decision. I will be happy with whatever she decides to do. :cheers: :cheers: :cheers: | |
|
| |
Gaurí
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Sun Nov 20, 2011 4:57 pm | |
| Dobré zprávy, ale víc mě zaujala ta sukně s pávem... tu CHCI :queen: | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Genelia D'Souza Sun Nov 20, 2011 4:59 pm | |
| Tá sukňa je fakt originál :D | |