Někdy je veselo, někdy je smutno a my si tu můžeme s naším all-star teamem prožít tolik zázraků Karana Johara najednou K3G je pro někoho zlomovým filmem, pro někoho špatným vtipem... Někdo je nadšen ze svých oblíbenců (a skutečně je z čeho vybírat). Kromě klasického páru Amitabha a Jaye jsou zde mladí v čele se SRK a Kajol, ale je tu také Hrithik s Kareenou.
Já zůstávám někde uprostřed. Kajol s hrncem je tu pro mě jako naprosté sluníčko a díky ní jsem si sledování docela užila. Bavím se s Kareenou v druhé polovině, ale nebýt jich a pyramid... tak nevím Hlavně humor Johny Levera mi vyloženě nesedí :D Čím si vysvětlujete to mimořádné postavení zrovna K3G mezi všemi novodobými Bolly filmy?
Paro
Poèet pøíspìvkù : 2103 Join date : 24. 09. 10 Age : 38 Location : ČR
Předmět: Re: Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001) Thu Aug 04, 2011 12:06 am
z tržiště přímo do Kahýry
Remini
Poèet pøíspìvkù : 2132 Join date : 22. 09. 10
Předmět: Re: Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001) Thu Aug 04, 2011 12:39 am
Už vidím, ako sa tu Gaja rozohní :D A Gaurí tiež
Ja až zajtra, teraz už nie som schopná premýšlať
Gaja Gamini Admin
Poèet pøíspìvkù : 2638 Join date : 19. 09. 10 Age : 37
Předmět: Re: Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001) Thu Aug 04, 2011 8:12 am
Ehm.... ehm..... já asi raději přeložím svoji anglickou recenzi.... Zítra ji tu budete mít. :D
Paro
Předmět: Re: Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001) Fri Aug 05, 2011 12:54 am
Těším se
Gaja Gamini Admin
Předmět: Re: Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001) Fri Aug 05, 2011 8:54 am
Tak omluva - včera jsem byla v jednom kole a dnes máme s dalšími průvodci malé mecheche... ale do neděle už určitě :D
Paro
Předmět: Re: Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001) Sat Aug 06, 2011 2:43 am
Předmět: Re: Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001) Sat Aug 06, 2011 5:17 pm
K3G má u mňa špeciálne miesto, ako som už veľakrát spomínala. Nemám ho vyslovene rada, keďže som si medzičasom vytvorila averziu voči dvom veciam: prehnanej melodráme a Shahrukhovi v zaláskovaných rolách. A tu bolo oboje zastúpené v každej minúte filmu
Ale ako úvod do Bollywoodu to zafungovalo perfektne. Boli tam rodinné hodnoty, tradície, sviatky, kasty, tanečné vystúpenia, krásne oblečenie a láska až za hrob. Vlastne tam tých lások bolo niekoľko.
Mám k filmom Karana komplikovaný vzťah - vytvára charaktery, ktoré sú mi nesympatické a ktorým vôbec nefandím. Niekedy sa nechám nahlodať nadšením fanúšikov, ale nezvykne to dobre dopadnúť. Príliš rád necháva Shahrukha plakať a on to akosi nezvláda. Jeho zamilované pohľady sú mi napriek, len v komických scénkach sa mi páčil. Nijako extra k týmto filmom nepristupujem, proste ich nepozerám. Nie sú moja šálka kávy. Ale chápem, že pre niekoho sú ako droga :P
Oh, a kvôli tomuto filmu som strašne dlho nemohla Kareenu vystáť - tá jej angličtina a hranie...
Paro
Předmět: Re: Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001) Sun Aug 07, 2011 1:51 am
Já už jsem pomalu přehodnotila na střízlivé stanovisko, ale dva dny po sobě se budím s tím, že mi v hlavě hraje soundtrack. Takže všechny žerty stranou, podprahově se to rozhodlo celé samo :D Ale je fakt, že nikdy jsem se snad ještě tolikrát nesmála a neříkala jsem si, že takhle už to opravdu dál nejde, že tam všichni ti herci měli místo slz sprchu... Ale zase Kajol to skvěle smetávala svými vlastními gagy a Kareena hrála přesně tak, že se to tam hodilo. Ten její nemožnej úvod na té škole byl jako vidět celou sérii Beverly Hills 90210 na jeden zátah... ale... pak si Jaya vzala tu stoličku, aby mohla obejmout Amitabha... a ... asi jsem se v tom zase našla :drunken:
Ale asi by se mi líbilo mít ke K3G takový silný vztah, jako ty, Remini
Paro
Předmět: Re: Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001) Sun Aug 07, 2011 2:13 am
x
Naposledy upravil Paro dne Fri Jun 01, 2012 12:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Gaurí
Poèet pøíspìvkù : 513 Join date : 04. 06. 11
Předmět: Re: Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001) Sun Aug 07, 2011 8:39 am
K3G byl jeden z prvních bolly filmů, které jsem viděla, a zírala jsem na něj tehdy celé ty tři hodiny s otevřenou pusou. Svou platonickou, leč hlubokou lásku, ke Kajol jsem tu již na jiném místě obšírně popisovala, takže jen dodám, že Kajol a hrnec je prostě dokonalá kombinace a téhle scénce se klidně zasměju i podvacáté. Tanečky vedle pyramidy a Shahrukhovy bradavky odvážně se hrotící pod průsvitnou košilí mě přivádějí k extatickým záchvatům nejvyššího blaha, stejně jako chvíle, kdy Shahrukh nasazuje Kajol náramky a fixuje ji přitom hypnotickým pohledem zaříkávače hadů. No a pak Kajol jako indická patriotka v Londýně... a Kareena, kterou taky vysloveně můžu... a pár legračních vystříhaných scén na bonusech DVD... Je to kýč jako bič a já ho miluju. A když ji miluješ, není, co řešit
PS: A ta sárí pod pyramidou... ta sárí... moje fetišistické já jásá
Gaja Gamini Admin
Předmět: Re: Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001) Sun Aug 07, 2011 8:49 pm
Předmět: Re: Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001) Sun Aug 07, 2011 11:41 pm
"jména pro Shahrukha očividně došla někdy kolem roku 1996"
"Tanečky vedle pyramidy a Shahrukhovy bradavky odvážně se hrotící pod průsvitnou košilí mě přivádějí k extatickým záchvatům nejvyššího blaha, stejně jako chvíle, kdy Shahrukh nasazuje Kajol náramky a fixuje ji přitom hypnotickým pohledem zaříkávače hadů." :cheers:
"a pár legračních vystříhaných scén na bonusech DVD..." => prosím... prosím... sdílet nutné
Paro