Gaja Gamini Admin
Poèet pøíspìvkù : 2638 Join date : 19. 09. 10 Age : 37
| Předmět: Akshaye Khanna Mon Oct 11, 2010 11:51 am | |
| Jeden z mých nejoblíbenějších herců, který dle mého názoru zůstává dosti nedoceněný. Jeho otec Vinod Khanna byl jedním z nejslavnějších bollywoodských osob v sedmdesátých a osmdesátých letech. Akshaye jsem poprvé viděla v Aaja Nachle a už tam na mne velice pozitivně zapůsobil. Po shlédnutí filmu Gandhi: my father jsem z něj nadšená. A vzhledem k tomu, že Indie se hemží šikovnými, ale ošklivými herci, je Akshaye se svou pohlednou tváří a jímavým pohledem pro mě i velice přitažlivý fyzicky. | |
|
Paro
Poèet pøíspìvkù : 2103 Join date : 24. 09. 10 Age : 38 Location : ČR
| Předmět: Re: Akshaye Khanna Sun Nov 14, 2010 6:05 am | |
| Já jsem rozpačitá, v Salaam E Ishq super sympaťák, co si to prostě dává ... :D Ale v Taalu mi za něj bylo trapně. | |
|
rubimori
Poèet pøíspìvkù : 134 Join date : 20. 02. 11
| Předmět: Re: Akshaye Khanna Tue Jul 19, 2011 2:25 pm | |
| videla jsem ho v aap ki khatir a tam se mi moc libil..urcite se na neco s nim jeste podívám | |
|
Remini
Poèet pøíspìvkù : 2132 Join date : 22. 09. 10
| Předmět: Re: Akshaye Khanna Tue Jul 19, 2011 2:45 pm | |
| - rubimori napsal:
- videla jsem ho v aap ki khatir a tam se mi moc libil..urcite se na neco s nim jeste podívám
Dil Chahta Hai? Salaam-E-Ishq? A v Aaja Nachle mal síce len menšiu rolu, ale ten film je aj tak fantastický a stojí za to | |
|
rubimori
Poèet pøíspìvkù : 134 Join date : 20. 02. 11
| Předmět: Re: Akshaye Khanna Tue Jul 19, 2011 4:46 pm | |
| Salaam-E-Ishq? na ten uz se chystam dost dlouho.. | |
|
Gaja Gamini Admin
Poèet pøíspìvkù : 2638 Join date : 19. 09. 10 Age : 37
| Předmět: Re: Akshaye Khanna Tue Aug 23, 2011 12:10 pm | |
| Viděla jsem Dil Chahta hai a oficiálně mne strašně mrzí, že si Akshaye neuměl vybrat role, až na pár výjimek. Ten kluk měl tolik talentu! Asi mu taky nepomohlo, že brzy přišel o vlasy.... | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Akshaye Khanna | |
| |
|