Poèet pøíspìvkù : 2103 Join date : 24. 09. 10 Age : 38 Location : ČR
Předmět: Ayesha Takia Azmi Mon Oct 25, 2010 11:13 pm
Moje milovaná cukřenka, já o ní opravdu nedokážu přemýšlet jinak... jako dítě začínala v reklamě na jakési indické Granko Complan, v patnácti už ale točila takovýhle klip:
Naposledy upravil Paro dne Mon Jan 24, 2011 12:30 am, celkově upraveno 1 krát
Remini
Poèet pøíspìvkù : 2132 Join date : 22. 09. 10
Předmět: Re: Ayesha Takia Azmi Tue Oct 26, 2010 11:19 am
Ono nazvať ju cukríkom nie je celkom fér, aj keď je naozaj na zjedenie Áno, má roztomilé role ako v Socha Na Tha, Salaam-E-Ishq, alebo Sunday. Mimo krásnej tváričky vie ale aj dobre hrať. Wanted... brrr. Salman bol príliš starý na tú rolu, a ona sa k nemu absolútne nehodila. To už radšej Vijaya a Asin v tamilskej verzii tejto scénky. Ale samozrejme originálny telugský Pokiri zostáva neporazený
Videla si Dor? Krásny film, veľmi dobre sa pozeralo na Ayeshu a Gul Panag, ktoré ho bravúrne dotiahli do konca. Okrem toho mi film predstavil nedoceneného Shiryasa Talpadeho, ktorý by mal rozhodne mať viacej filmov, ale...
Ešte by som si s Ayeshou chcela pozrieť Yun Hota To Kya Hota, ktorý má celkom slubné obsadenie.
Paro
Předmět: Re: Ayesha Takia Azmi Tue Oct 26, 2010 3:12 pm
No právě, já jí respektuju jako výbornou herečku, ale aby byla ještě takhle sladká, to je smrtelná kombinace :flower: Když jsem teď procházela ty její filmy, tak bych chtěla určitě vidět všechny, když je jich tak maličko... Dor je teď určitě na vrcholu žebříčku ke koukání Ale jste mi ale úplně nasadily brouka do hlavy, mám stres z toho, že je vdaná a že půjde do důchodu
Máš link na ten originál Wanted? To bych ráda viděla, jak tam se hvízdá :D Myslíš, že jsem nenapsala to bio příliš kostrbatě? Nebo je něco, čím by se dalo obohatit?
Remini
Poèet pøíspìvkù : 2132 Join date : 22. 09. 10
Předmět: Re: Ayesha Takia Azmi Tue Oct 26, 2010 9:31 pm
Snáď do dôchodku nepôjde. Ja už mám mindráky teraz, že drevo ako je Deepika Padukone či Sonam Kapoor dostávajú ovela viacej a lepšie role, ako Ayesha Možno by nezaškodila filmografia, poprípade v ktorom filme chválili jej herecký výkon
A tú tamilskú verziu neviem nájsť na youtube Sú tam všelijaké možné scénky, ale táto nie. V každom prípade bol režisér rovanký, ale u tej južnej verzii sa asi odtrhol od reťaze
Paro
Předmět: Re: Ayesha Takia Azmi Wed Oct 27, 2010 2:56 pm
Deepika mě taky neočarovala, tak to už radši Bipashu
Ayesha: 2010 Get Educated: Paathshaala 2009 Wanted - nářezovka :D 8 X 10 Tasveer - tady hraje záporačku 2008 De Taali Sunday - tohle vypadá na další nářezovku, tentokrát s Ajayem. 2007 Blood Brothers - kraťas Cash - cameo Fool N Final Kya Love Story Hai No Smoking - tady má dvojroli Pocta lásce (Salaam E Ishq) - oblíbený kaleidoskop, Ayesha zvládá Akshaye a jeho stres ze svatby 2006 Dor - její kritikami nejoceňovanější vrchol Shaadi Se Pehle - pár Ayesha Akshaye mě velice láká Yun Hota Toh Kya Hota - to by mohl být takový lehčí New York 2005 Home Delivery: Aapko... Ghar Tak Nikdy bych si nepomyslel (Socha Na Tha) - její zamýšlený debut spolu s Abdayem Deolem, miloučká romantická komedie o domluveném manželství, které nakonec dopadlo přesně podle všech představ Shaadi No. 1 Super (Robbery) - její jediný tamilský kousek 2004 Dil Maange More!!! Taarzan: The Wonder Car - debut, předběhlo to Socha Na Tha, za to dostala řádku ocenění včetně Filmfare
Gaja Gamini Admin
Poèet pøíspìvkù : 2638 Join date : 19. 09. 10 Age : 37
Předmět: Re: Ayesha Takia Azmi Wed Nov 17, 2010 8:14 pm