| Čo sme si pozreli.. | |
|
+5Texlin Paro Gaja Gamini wynn Remini 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Paro
Poèet pøíspìvkù : 2103 Join date : 24. 09. 10 Age : 38 Location : ČR
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Mon Jun 13, 2011 7:20 pm | |
| 2x Fashion, konečně Nějak jsem závislá na filmech, kde několik hodin trávím čas jenom s Priyankou a vše ostatní není důležité. Asi za to může What's Your Raashee? | |
|
| |
PreSlav
Poèet pøíspìvkù : 723 Join date : 12. 02. 11
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Wed Jun 15, 2011 1:21 pm | |
| Rakht Charitra 1 - uuuuu, samá krv, samé vraždy, uuuu, ale výborné , uuuu už sa teším, až si kuknem dvojku so Suriyom | |
|
| |
Remini
Poèet pøíspìvkù : 2132 Join date : 22. 09. 10
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Wed Jun 29, 2011 7:06 pm | |
| Stanley Ka Dabba - film o deťoch, ale rozhodne nie len pre deti. Najprv som bola trochu zmätená... film o obedáriku?? Ale postupom času to naberalo na obrátkach, dej sa vykryštalizoval a určité náznaky počas filmu viedli k logickému rozuzleniu. Naštastie sa nekonala žiadna náhla zmena v charakteroch ani happy end na poslednú chvíľu. Aj tak som malému Stanleymu držala palce. Predsa len to je film s morálnym posolstvom. Plus.. Divya Dutta bola okúzľujúca. | |
|
| |
Gaja Gamini Admin
Poèet pøíspìvkù : 2638 Join date : 19. 09. 10 Age : 37
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Sat Jul 02, 2011 1:27 pm | |
| Karan Johar je pro mne oficiálně tím nejhorším a nejvíc "overrated" člověk v Bollywoodu. Důkazem mi jsou KKHH, K3G a nově také Kabhi Alvida Naa Kehna. Překlad zní :Nikdy neříkej sbohem". Měla jsem sto chutí říci pápá hned po prvních třiceti minutách, kdy mi už bylo naprosto jasné, jak se co bude dít dál. Poslední hodinu jsem vpodstatě "přeskákala". Neměla jsem kouska slitování pro SRK ani Rani, které film prezentoval jako ty nevinné. A ačkoliv mne to vyděsilo, nejlepší v celé té nepovedené indické telenovele byl Abhishek.
3/10 | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Sat Jul 02, 2011 2:11 pm | |
| - Gaja Gamini napsal:
- Karan Johar je pro mne oficiálně tím nejhorším a nejvíc "overrated" člověk v Bollywoodu. Důkazem mi jsou KKHH, K3G a nově také Kabhi Alvida Naa Kehna. Překlad zní :Nikdy neříkej sbohem". Měla jsem sto chutí říci pápá hned po prvních třiceti minutách, kdy mi už bylo naprosto jasné, jak se co bude dít dál. Poslední hodinu jsem vpodstatě "přeskákala". Neměla jsem kouska slitování pro SRK ani Rani, které film prezentoval jako ty nevinné. A ačkoliv mne to vyděsilo, nejlepší v celé té nepovedené indické telenovele byl Abhishek.
3/10 Toto bol asi prvý bolly film, ktorý som fakt nenávidela :D Abhi bol naozaj zo všetkých najlepší. Bez neho by som film ohodnotila na -10. S ním je to 1/10 | |
|
| |
Gaurí
Poèet pøíspìvkù : 513 Join date : 04. 06. 11
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Sat Jul 02, 2011 2:13 pm | |
| Konečně jsem dnes viděla Guzaarish a jelikož jsem nice neočekávala, tak jsem byla příjemně překvapená. Určitě by se našly slabiny, ale jako celek se mi to líbilo a i nějaká ta slza ukápla.
| |
|
| |
Gaurí
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Sat Jul 02, 2011 2:15 pm | |
| Do klubu nesnášečů Karana Johara a jeho filmů se nepřidám, asi jsem úchylná, ale K3G je moje srdcovka a ani Kabhi Alvida Naa Kehna nepovažuju za úplně hloupý film | |
|
| |
Remini
| |
| |
Gaurí
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Mon Jul 04, 2011 3:34 pm | |
| Remini, když já si tu přijdu tak opuštěná se svou fixací na Kajol v K3G | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Mon Jul 04, 2011 3:44 pm | |
| - Gaurí napsal:
- Remini, když já si tu přijdu tak opuštěná se svou fixací na Kajol v K3G
Tak ešte nás tu nie je tak veľa Gaja Gamini sa zase zameriava na Madhuri a Paro na Aishwaryu, tebe proste sadla Kajol :P Ja mám niektoré herečky radšej než tie ostatné, ale nefixujem sa na nikoho A aby som zostala u témy, pozrela som si Woh 7 Din - premárnený Naseeruddin Shah, príbeh tak trochu o ničom, hudba tiež nezanechala extra dojem. Je to pôvodná verzia Hum Dil De Chuke Sanam, ale tu namiesto toho, aby vytvorili nejaký vzťah medzi novomanželmi, všetko to uzatvorili tým, že tradície treba dodržiavať, keď sa už žena raz vydá, stáva sa tieňom svojho manžela atď bla bla bla :scratch: To už si radšej pustím klipy z HDDCS. | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Tue Jul 05, 2011 3:47 pm | |
| Suraj 1966 - s Vyjayanthimalou a mladučkou Mumtaz. Príbeh o mužovi, ktorého kráľ neprávom označí za zlodeja, verejne ho poníži, dá ho zbiť, a on mu na pomstu ukradne syna a podstrčí mu svojho vlastného. Potom je tu ešte princezná Anuradha, ktoá sa má vydať za prica Pratapa. Prinúti svoju slúžku, aby si s ňou zamenila miesta a ako slúžka behá po okolí a zaľúbi sa do zlodejíčka Suraja. Deus ex machina :D Toľko gýču pokope, ale fungovalo to, veľmi dobre som sa bavila. Muži ma v tomto príliš nezaujali. Je pekné, že herečky vyrážajú dych, ale som rada, že sme sa dostali do doby, keď aj chlapi musia lahodiť oku :P | |
|
| |
Gaja Gamini Admin
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Wed Jul 06, 2011 10:56 am | |
| Poslední, co mám zatím na kontě jsou:
Shola Aur Shabnaam s Govindou a Divyou Bharti. Takový průměrný snímek z devadesátých let, první část mne bavila, druhá nedávala smysl. Takže 5/10.
Kabhi Alvida Naa Kehna potvrzuje moji nechuť ke Karanu Joharovi. Po Rab ne.... a Duplicate je tento film třetím, kde byl SRK otřesný. Neměla jsem kouska slitování pro něj ani Rani, ačkoliv je ve filmu všichni tak strašně litovali. 3/10
Munnabhai M.B.B.S. je ovšem poklad! Nejsem velký fanoušek Sanjaye Dutta, ale tady byl geniální. Dojemné, ale ne násilně dolující slzy. Nesmírně humorné bez použití záchodového humoru! Vynikající na všech frontách. Jen písničky se mi nelíbily a vidět Sanjaye jako "milého" Gracy Singh bylo trochu divné.... 9/10 | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Wed Jul 06, 2011 11:13 am | |
| - Gaja Gamini napsal:
- Poslední, co mám zatím na kontě jsou:
Kabhi Alvida Naa Kehna Munnabhai M.B.B.S KANK som absolútne nechápala. Také nesympatické charaktery a ja som im mala držať palce?? Munnabhai som mala rada hlavne kvôli Circuitovi - Arsha Warsi má skvelý komediálny talent :D A bolo strašne čudné, že Munna a Chitti boli "kamaráti z detstva". Možno ju strážil, keď sa ona hrala na pieskovisku, pretože je medzi nimi minimálne 20 ročný rozdiel :D Som zvedavá, čo povieš na Lage Raho Munnabhai, ak si to pozrieš. | |
|
| |
Texlin
Poèet pøíspìvkù : 413 Join date : 07. 11. 10 Age : 45 Location : Liberec, Czech Republic
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Wed Jul 06, 2011 12:17 pm | |
| Konečně jsem viděla Salame Ishq a docela se milíbili některé příběhy, nejvíce asi ten Johna Abrahama. A dále Hum tumhare hain sanam - ten byl také zajímavý. | |
|
| |
Gaja Gamini Admin
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Wed Jul 06, 2011 12:20 pm | |
| Hum Tumhare Hain Sanam se mi líbil z několika důvodů: Madhuri, SRK, Madhuri/SRK, a pro změnu to byl příběh o dospělé lásce a manželských problémech. Nakonec všichni mohli z aněco, a nebyli nevinní a zloduši.
Salaa-E-Ishq hodnotím jako "decent pass-time". Výkonově se mi nejvíc líbili Govinda a Juhi. | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Wed Jul 06, 2011 12:24 pm | |
| - Texlin napsal:
- Konečně jsem viděla Salame Ishq a docela se milíbili některé příběhy, nejvíce asi ten Johna Abrahama.
A dále Hum tumhare hain sanam - ten byl také zajímavý. Týmto filmom som sa stala fanúšikom Priyanki a Vidye Zostáva jedným z mojích obľúbených - samozrejme som zaujatá, keďže mám slabosť pre filmy s viacerými dejovými líniami | |
|
| |
Texlin
Poèet pøíspìvkù : 413 Join date : 07. 11. 10 Age : 45 Location : Liberec, Czech Republic
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Thu Jul 07, 2011 6:22 am | |
| To s Juhi mamkou je mi moc líto. opravdu velice smutné. | |
|
| |
Texlin
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Thu Jul 07, 2011 6:25 am | |
| Včera jsem shlédla film Gadar Ek Prem Katha . Po dlouhé době pro mě velice napínavý film, který mě nenechal po celý děj odtrhnout se od obrazovky. Seděla jsem nehnutě a hltala každou vteřinu filmu. | |
|
| |
Paro
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Thu Jul 07, 2011 11:55 pm | |
| Bez S-E-I by moje láska k Bolly nikdy nebyla kompletní... A co dělám poslední dobou, mmj? Sjíždím se Dhaai Akshar Prem Ke a Kuch Naa Kaho, jak tam ta moje cukřenka zvládá to velké mimino v několika etapách, to má jednoduše své kouzlo :P Aneb nejprve ona trpí, on jde na vakace z armády, je zamilovaný do jiné, ale kvůli těm očím si vezmu (ne já, on, takže vezm e) cukřenku a nakonec mu tak nějak zůstane a mezitím se odehraje 8 šlágrů, spousta rodinných zápletech a nevšední RAMBO/SUPERMAN akce V tom druhém je to celé o květinkách... (+ 6 šlágrů) a Abhi přestává připomínat velikost nula a Aish už není tak uplakaná. A oba mají humor, vzájemný i veřejný... a někde mezitím je tuna oblíbených vedlejších herců, Salmanovo cameo a nespočet přírodních scenérií, poušť, sníh, hrady/zámky, moře, města... A tak a vůbec :P | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Fri Jul 08, 2011 9:43 am | |
| Kuch Naa Kaho bola celkom normálna romantická komédia s dobrou hudbou a zaujímavým príbehom. Nerozumiem, prečo neuspel. Ale tak nehral v tom SRK a nerežíroval to Karan Johar :D | |
|
| |
Gaurí
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Fri Jul 08, 2011 10:39 am | |
| Meenaxi: Tale of 3 Cities - krásná hudba (Rahman snad ani jinou než krásnou napsat neumí), krásný Kunal Kapoor, krásná Tabu (tedy když má na sobě salwar kameez nebo polosárí nebo aspoň dlouhou sukni, nikoliv džíny, v těch teda krásná nebyla), krásný Radžasthán. A tím pro mě výčet pozitiv končí, nějak mě to nezaujalo, pustila jsem si film k žehlení a najednou mi i to žehlení připadalo zábavnější než příběh filmu... Nicméně, po vizuální stránce pěkné, takže jako ztracený čas to nevnímám. | |
|
| |
Gaurí
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Fri Jul 08, 2011 10:40 am | |
| - Remini napsal:
- Kuch Naa Kaho bola celkom normálna romantická komédia s dobrou hudbou a zaujímavým príbehom. Nerozumiem, prečo neuspel. Ale tak nehral v tom SRK a nerežíroval to Karan Johar :D
Taky nechápu... ne že by tahle komedie patřila do mých nejoblíbenějších, ale určitě ji mám mezi těmi, na které se ráda podívám ještě jednou. | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Fri Jul 08, 2011 10:46 am | |
| Meenaxi mám už na disku, čakám na vhodnú príležitosť. Viem, že to nie je typický bolly film, ale je to debut Kunala Kapoora, hudba je krásna a čo som z toho videla, tak je to vizuálne veľmi príjemné. Príbeh ešte okomentovať neviem :P | |
|
| |
Gaurí
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Fri Jul 08, 2011 10:50 am | |
| - Remini napsal:
- Meenaxi mám už na disku, čakám na vhodnú príležitosť. Viem, že to nie je typický bolly film, ale je to debut Kunala Kapoora, hudba je krásna a čo som z toho videla, tak je to vizuálne veľmi príjemné. Príbeh ešte okomentovať neviem :P
Ta videa jsou to nejlepší z celého filmu. Asi na ně budu koukat separátně bez zbytku příběhu... | |
|
| |
Paro
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Fri Jul 08, 2011 12:40 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. | |
| |
|