| Čo sme si pozreli.. | |
|
+5Texlin Paro Gaja Gamini wynn Remini 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Paro
Poèet pøíspìvkù : 2103 Join date : 24. 09. 10 Age : 38 Location : ČR
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Thu Dec 22, 2011 12:04 am | |
| Snažím se dokoukat celou Shakti: The Power a nevím, kam jsem dala oči, ale zase se mi v paměti spojilo to itemko se zbytkem a teď nechápu, kde se tam berou ty uplne jine tvare a ta zla akcni zapletka... | |
|
| |
Gaurí
Poèet pøíspìvkù : 513 Join date : 04. 06. 11
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Thu Dec 22, 2011 8:18 am | |
| Ra.one Mě to bavilo, mám "scífy" ráda. Dokonce mě nijak zvlášť neiritovala ani Shahrukhova trvalá. | |
|
| |
Remini
Poèet pøíspìvkù : 2132 Join date : 22. 09. 10
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Thu Dec 22, 2011 5:55 pm | |
| Paro, Shakti je veľmi vážny film a Aish so SRK tam sú absolútne zbytočný, boli tam obsadení len kvôli svojej star power :P Ja si na filmy akosi neviem nájsť čas.. stále sa niečo pečie, treba niečo upratať, treba pomôcť tu i tam... Dúfam, že dnes už budem mať konečne čas na ten Awarapan, ale veľmi tomu neverím | |
|
| |
Paro
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Fri Dec 23, 2011 10:08 pm | |
| SRK v trvalé - k tomu mám ještě pořád rezervy... _ Ale jasné, to je jenom ta divná funkce paměti, která zaměňuje pojmy a dojmy. Zase ty informace o tom, jak Shakti měla být filmem Sridevi mi v hlavně vytvořilo další záložku. Takže teď jenom koukám tyhle tři šuplíky s loučit. Potřebuju zase volno u babičky, kde to všechno doženu. Jinak to nevidím. Ale Karisma dokáže divy, v tomhle k ní mám důvěru. | |
|
| |
Texlin
Poèet pøíspìvkù : 413 Join date : 07. 11. 10 Age : 45 Location : Liberec, Czech Republic
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Wed Dec 28, 2011 11:28 am | |
| WAQT: THE RACE AGAINTS je příjemný film který má podobnou tématiku jako Wake Up, Sid! Tudíž tatínek se snaží syna naučit vydělávat si peníze sám, aby poznal, jak je to těžké a jakou mají hodnotu. Akshay kumar byl zase komický, ale skvělý.Filom byl pěkný.
DON 2 - napíšu hodnocení do jiného tématu. | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Wed Dec 28, 2011 12:42 pm | |
| Awarapan. Konečne. Srhiya v ňom nebola dosť dlho a Emraan ako sužovaný gangstrík nebol presvedčivý. Ani tempo a spôsob podania príbehu nebol extra zaujímavý. Aj napriek tomu som niekoľkokrát plakala ako malé decko. :D | |
|
| |
Gaja Gamini Admin
Poèet pøíspìvkù : 2638 Join date : 19. 09. 10 Age : 37
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Wed Dec 28, 2011 3:54 pm | |
| Dharavi (1991)
Dost realistické, ale nepřehnané okénko do života ve slumu na počátku 90. let s Omem Purim a Shabanou Azmi v hlavních orlích. Nemáme tu začátek ani konec, jde o část života taxikáře, který sní o nějakém tom přivýdělku, ale osud mu hází klacky pod nohy. Jeho jedinou útěchou je ............ Madhuri Dixit, o které sní a kterou si představuje ve snech. Film skvěle zachycuje atmosféru doby a nepřikrášluje ani nepřepíná zobrazené situace.
7/10
| |
|
| |
Texlin
Poèet pøíspìvkù : 413 Join date : 07. 11. 10 Age : 45 Location : Liberec, Czech Republic
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Thu Dec 29, 2011 7:40 am | |
| PATIALA HOUSE (2011)
Velice dojemný film jedné sikhské rodiny, žijící v Anglii a o kriketu. V hlavní roli s Akshayem Kumarem a Anushkou Sharmou. Velice pěkný příběh o muži a jeho splněném snu! Stojí za shlédnutí! | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Thu Dec 29, 2011 10:23 pm | |
| Naan Mahaan Alla - mala som chuť na ďalšiu tamilovku Vynikajúca prvá polovica (teda až na tú skupinku študentov ktorí radi znásilňovali a vraždili ), podpriemerná druhá polovica. Dosť nevyvážené, žánrovo aj príbehovo. Zato Karthi je môj nový imaginárny južanský priateľ :D | |
|
| |
Gaja Gamini Admin
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Sun Jan 01, 2012 1:07 pm | |
| - Texlin napsal:
- PATIALA HOUSE (2011)
Velice dojemný film jedné sikhské rodiny, žijící v Anglii a o kriketu. V hlavní roli s Akshayem Kumarem a Anushkou Sharmou. Velice pěkný příběh o muži a jeho splněném snu! Stojí za shlédnutí! Navzdory solidnímu hereckém výkonu Akshaye a Rishiho mne tenhle film dost nudil... a čas od času mi přišel vyloženě hloupý. | |
|
| |
Gaja Gamini Admin
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Sun Jan 01, 2012 1:10 pm | |
| Saathiya (2002)
Jediné, co stálo za dívání, byla Rani, která vypadala krásně ahrála jak to umí jen ona. Vivek na mne působil také dobře, ale není to herec, do kterého bych se zamilovala. Film je vlastně docela realistický, ale ve výsledku není ničím, na co bych se chtěla dívat. Většinu času jsem se strašně nudila, hlavně ve druhé části. Nejlepší na celé té věci byl SRK, kterého jsem OPRAVDU nečekala!
Opravdu průměrné, i když s velmi pěknou hudbou.
| |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Sun Jan 01, 2012 1:22 pm | |
| - Gaja Gamini napsal:
- Texlin napsal:
- PATIALA HOUSE (2011)
Velice dojemný film jedné sikhské rodiny, žijící v Anglii a o kriketu. V hlavní roli s Akshayem Kumarem a Anushkou Sharmou. Velice pěkný příběh o muži a jeho splněném snu! Stojí za shlédnutí! Navzdory solidnímu hereckém výkonu Akshaye a Rishiho mne tenhle film dost nudil... a čas od času mi přišel vyloženě hloupý. Tiež to nebolo nič pre mňa, ale ja všeobecne týchto despotických rodičov VEĽMI nemusím :P A Alai Payuthey je oproti Saathiya o 200% lepší :D | |
|
| |
Gaja Gamini Admin
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Sun Jan 01, 2012 7:48 pm | |
| No, všechno (snad kromě K3G) je lepší než Pákistánský film "Zinda Laash" známý taky jako "Dracula in Pakistan" z roku 1967. Kdyby se sešel na plech ožratý sbor dobrovolných hasičů s bandou na plech ožratých sokolů a myslivců ani tak by nedovedli stvořit takovou hle ptákovinu. | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Sun Jan 01, 2012 9:22 pm | |
| Neskutočne zábavný Dookudu s Maheshom Babu a Samanthou Ruth Prabhu. Ale asi by to pre nováčikov bolo priveľa Bola tam ale jedna pesníčka, ktorá bola SILNE motivovaná Kilimanjarom z Enthirana, ale z očividných dôvodov (ehm, Mahesh a Sam ) sa mi tá telugská páčila viacej :P | |
|
| |
Gaja Gamini Admin
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Sun Jan 01, 2012 11:54 pm | |
| Agneepath (1990)
Amitabh Bachchan v působivé one man show.
8/10 | |
|
| |
Paro
| |
| |
Remini
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Mon Jan 02, 2012 10:23 am | |
| | |
|
| |
Texlin
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Mon Jan 02, 2012 11:36 am | |
| NAMASTEY LONDON (2009) s Akshayem Kumarem a Katrinou Kaif . Nijak překotný film, Katrina mě dost nudila. S Akshayem to bylo o něco lepší. | |
|
| |
Texlin
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Wed Jan 04, 2012 2:04 pm | |
| RAJU BAN GAYA GENTLEMAN (1992) se Shahrukhem a Juhi. Děj filmu mě nenudil, docela jsem film hltala, jiskra mezi SRK a Juhi Chawlou výrazná, hodně písní. Fajn večer s fajn filmíkem.
Naposledy upravil Texlin dne Sat Jan 07, 2012 9:32 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Texlin
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Sat Jan 07, 2012 1:09 pm | |
| BHAGAM BHAG (2006) s Akshayem Kumarem, Govindou, Larou Duttou. Film nedoporučuji, je to naprosto zbytečný počin indický kinematografie. Je nudný a snaží se být příliš komický, až je to někdy trapný. Příběh taky nic moc. | |
|
| |
Gaja Gamini Admin
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Sat Jan 07, 2012 3:42 pm | |
| - Texlin napsal:
- RAJU BAN GAYA GENTLEMAN (2002) se Shahrukhem a Juhi.
Děj filmu mě nenudil, docela jsem film hltala, jiskra mezi SRK a Juhi Chawlou výrazná, hodně písní. Fajn večer s fajn filmíkem. Tenhle film mám moc ráda. Ze všech které Juhi a SRK udělali, je to můj nejmilejší - a Juhi podle mě nikdy nevypadala krásněji. Málokdo ví že tohle byl opravdu první film, který SRK natočil. Většina lidí myslí, že to byl film Deewana (za který také dostal cenu za nejlepší debut), ale Deewana byla točena později, jen do kin se dostala dřív. Jen asi myslíš rok 1992 | |
|
| |
Gaja Gamini Admin
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Sat Jan 07, 2012 3:48 pm | |
| One 2 Ka 4 (2001)
Jednou Shahrukh prohlásil "I make this shit look good" - a perfektním případem pravdivosti tohoto tvrzení je právě tento film. Protože nebýt jeho, asi bych film vypnula po první hodině (kdy mi zabili mého drahého Jackieho Shroffa). SRK byl prostě perfektní. Všechno ostatní bylo takové nijaké od příběhu po hudbu (až na píseň Khamoshiyan Gungunane Lagi). Juhi byla na jednu stranu neskutečně rozkošná a na druhou stranu se mi nesmírně protivila. Holt v komických rolích je někdy těžké odhadnout co ještě lze a co už je moc, a tady to nějak neodhadla (i když jinak myslím, že co se týče komedie, je mezi všemi Bollywoodskými herečkami nejlepší). Její postava mi však v okamžiku, kdy vyšlo najevo, co je zač, byla hrozně nesympatická, což neumím vysvětlit. Asi jsem k tomu úžasně realistickému Shahrukhoovi chtěla nějakou realistickou partnerku...
6/10 | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Sat Jan 07, 2012 8:04 pm | |
| - Gaja Gamini napsal:
- One 2 Ka 4 (2001)
Jednou Shahrukh prohlásil "I make this shit look good"
Mne teda žiadny 'shit' nepredá :D O filme si pamätám len to, že som sa nevedela dočkať, kedy sa konečne skončí Oh, a že Lata pokazila jedinú pesničku, ktorá sa mi vo filme páčila | |
|
| |
Texlin
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Sat Jan 07, 2012 9:33 pm | |
| One 2Ka 4 mě také zrovna neomráčil. Remini: už jsem to opravila, děkuji ;-) | |
|
| |
Gaja Gamini Admin
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. | |
| |
|
| |
| Čo sme si pozreli.. | |