| Čo sme si pozreli.. | |
|
+5Texlin Paro Gaja Gamini wynn Remini 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Gaja Gamini Admin
Poèet pøíspìvkù : 2638 Join date : 19. 09. 10 Age : 37
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Sun Mar 25, 2012 2:09 pm | |
| Já jsem všechny písničky vzápětí zapomněla... takže HAHK vede i přes Latu, protože tam jsem si okamžitě pamatovala všechny. | |
|
| |
Gaja Gamini Admin
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Tue Mar 27, 2012 9:10 pm | |
| Pyar Kiya To Darna Kya (1998)
Milý film pracující s populárním tématem "chlapec si jde děvče zasloužit prací na venkov". Salman válí! Snad nikdy se mi ještě tolik nelíbil. Plnbý energie, roztomilý, člověk si říká, co se pokazilo? S Kajol tvořili opravdu hezký pár. Na druhou stranu Arbaaz a jeho ne-hraní mi lezlo na nervy stejně jako jeho postava. Dominantní starší bratry lze určitě prezentovat i jako lidi s mozkem.
7/10 | |
|
| |
Niktorius
Poèet pøíspìvkù : 335 Join date : 28. 06. 11 Age : 36
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Wed Mar 28, 2012 10:59 am | |
| Agent Vinod (2012) Bohužel je vidět, že scénář vznikal "za běhu" a tak překypuje postavami a podzápletkami tolik, že po opuštění kina už jsem si nebyl úplně jistý, kdo s kým, jak, proč a za kolik, ale celkově vzato se jedná asi o nejlepší bollywoodský akční film za několik let (který sice obsahuje humor, ale nikolik ten, jenž shazuje závažnost filmu, jako např. Dhoomy nebo Tashan). Také je zajímavé, jak se v něm popírají některé klasické indické stereotypy (takže třeba pákistánská tajná služba ISI tam není zlá a nekonspiruje proti Indii, ale sama je obětí spiknutí). No a samozřejmě píseň "I'll Do the Talking" (cover Rasputina od Boney M) těžce ruluje! 7,5/10 | |
|
| |
Remini
Poèet pøíspìvkù : 2132 Join date : 22. 09. 10
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Wed Mar 28, 2012 11:17 am | |
| ^Ty si iný expert!! Normálne si mi vnukol myšlienku zájsť do Viedne a pozrieť si to na veľkom plátne Predsa len si budem musieť počkať na dvd. Dosť sa na to teším Menšia otázočka: bolo Pyar Ki Pungi súčasťou filmu, alebo bol ten klip len pre promo účely? | |
|
| |
Niktorius
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Wed Mar 28, 2012 11:52 am | |
| Speciálně u toho filmu se to velké plátno a vysoká audivizuální kvalita vyplatí Pyaar Ki Pungi běží spolu se závěrečnými titulky a odkazuje na jednu scénu přímo ve filmu | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Wed Mar 28, 2012 12:03 pm | |
| ^Super, to si mi urobil radosť Bála som sa, že ju úplne vynechali. Ono je viacero filmov, ktoré by som strašne rada videla v kine, ale predsa len by to vyšlo dosť draho Snáď to budú dávať na festivale | |
|
| |
Niktorius
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Wed Mar 28, 2012 12:07 pm | |
| Jj, té finanční náročnosti je škoda. Jinak bych taky takové výlety pořádal častěji | |
|
| |
Paro
Poèet pøíspìvkù : 2103 Join date : 24. 09. 10 Age : 38 Location : ČR
| |
| |
Gaurí
Poèet pøíspìvkù : 513 Join date : 04. 06. 11
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Thu Mar 29, 2012 10:37 am | |
| Ek Main Aur Ekk Tu Těšila jsem se, dostala jsem, co jsem očekávala (a dokonce i víc), jsem spokojená. Kareenu mám hodně ráda už od časů Asoky (tedy jen toho filmového, nikoliv historického), jako užvaněnou Geetu jsem si ji naprosto zamilovala a v téhle romantické komedii je zase trochu jiná, ale pořád taková, jakou ji oblibuju. Imran je zlatíčko a bavil mě velmi. Bodovat nebudu, na to mě neužije, ale rozhodně doporučuju. | |
|
| |
Gaurí
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Fri Mar 30, 2012 9:35 am | |
| Tere Naal Love Ho GayaMilé, příjemné, antistresové, čili film, jaký jsem přesně potřebovala vidět | |
|
| |
Gaja Gamini Admin
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Sat Mar 31, 2012 7:31 am | |
| God Tussi Great Ho (2008)
Takže z nově nabyté lásky k Salmanovi zase k uzoufání. Příšerná verze Božského Bruce, který sice také nebyl nijak závratným dílem, ale přeci jen se na něj dalo dívat a občas se i zasmát. Veškerý vtip, švih a koukatelnost jsou zavražděny. Salman prošel filmem jako náměsíčný, Priyanka neměla absolutně co na práci. Špatný scénář, průměrné výkony, počítačové efekty bolestně levné a nepřesvědčivé (zato rozeseté všude kolem). Jediné, co stojí za zmínku, je píseň Laal Chunariya.
1/10 | |
|
| |
Gaja Gamini Admin
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Mon Apr 02, 2012 4:19 pm | |
| London, Paris, New York (2012)
Trochu jsem měla obavy, ale nakonec mne film zaujal. Ali Zafar a Aditi jsou oba přirozené talenty a rozhodně měli s čím pracovat (ačkoliv její postava mi byla krajně nesympatická).
7/10
| |
|
| |
Gaja Gamini Admin
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Tue Apr 03, 2012 4:12 pm | |
| Badshah (1999)
Zábava pro nenáročné, kterou jsem dokončila jen díky Shahrukovi.
5/10 | |
|
| |
Gaja Gamini Admin
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Thu Apr 05, 2012 3:53 pm | |
| Pakeezah (1972)
Snad první slavná klasika, která mě dost zklamala. Jeden z nejdivnějších příběhů o lásce mezi dobře situovaným mužem a nohama jedné kurtizány, který se neskutečně vleče. Meena Kumari jen posmutněle posedává a občas tančí, ovšem vzhledem k tomu, že to očividně neuměla, jí role příliš nesedí. Velké zklamání.
4/10
Naposledy upravil Gaja Gamini dne Fri Apr 06, 2012 8:44 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Texlin
Poèet pøíspìvkù : 413 Join date : 07. 11. 10 Age : 45 Location : Liberec, Czech Republic
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Thu Apr 05, 2012 5:01 pm | |
| DAULAT KI JUNG ( 1991) s Aamirem Khanem a Juhi Chawlou. Typický příběh studentské lásky, které nepřejí rodiče, s kriminální zápletkou a trochou komiky. Celkově podprůměr, ale milé podívání. Pěkné choreografie a písně. | |
|
| |
Texlin
Poèet pøíspìvkù : 413 Join date : 07. 11. 10 Age : 45 Location : Liberec, Czech Republic
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Thu Apr 05, 2012 5:04 pm | |
| AATANK HI AATANK( 1995) s Aamirem Khanem a Juhi Chawlou. Na můj vkus příliš krvelačný film, plný vražděnía to od začátku do konce. Naprosto nudný. Pro mě podprůměrný. | |
|
| |
Gaja Gamini Admin
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Thu Apr 05, 2012 10:26 pm | |
| - Texlin napsal:
- DAULAT KI JUNG ( 1991) s Aamirem Khanem a Juhi Chawlou. Typický příběh studentské lásky, které nepřejí rodiče, s kriminální zápletkou a trochou komiky. Celkově podprůměr, ale milé podívání. Pěkné choreografie a písně.
Na ten jsem koukala na začátku ledna. Docela zábavné - ale bohužel ty zábavné kousky se odehrávaly docela mimo Aamira a Juhi. | |
|
| |
Gaurí
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Fri Apr 06, 2012 8:53 am | |
| Gaja mě nalákala na London, Paris, New York. A jo, pěkné to bylo. Ali se mi líbí čím dál tím víc. | |
|
| |
Gaja Gamini Admin
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Sun Apr 08, 2012 3:51 pm | |
| Agneepath (2012)
Jsem naprosto nadšená! Jeden z nejlepších filmů z aposlední léta! a Rozhodně nejlepší remake!
9/10 | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Wed Apr 11, 2012 9:24 pm | |
| London, Paris, New York s Alim a Aditi. Krásni herci, zaujímavý príbeh a skvelé charaktery!! Úplne všetko bolo podľa môjho gusta. Ešte stále som plná nadšenia Musím si ho nechať uležať v hlave, ale určite naň napíšem recenziu. A veľmi, veľmi rada si ho pozriem ešte raz. A znova | |
|
| |
Remini
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Thu Apr 12, 2012 9:01 am | |
| A ešte som si pozrela aj Sadhnu s Vyjayanthimalou a Sunilom Duttom Mohanovi zomiera matka a tak sa rozhodne splniť jej najväčšie želanie - oženiť sa. Samozrejme nie naozaj! Sused mu 'dohodí' Rajini, ktorá na pár dní predstiera, že je Mohanovou láskou. Ale hľa! Mama sa začne cítiť lepšie, 'nevestu' si obľúbi a najradšej by ich už videla zosobášených. Mohan by vlastne ani nenamietal, keďže sa do Rajini zaľúbil. Je v tom ale háčik - Rajini je v skutočnosti Champa, vychýrená kurtizána, ktorá sa nechala najať Mohanovým susedom, aby si privirobila. *** Stále rozkrikujem svoju nízku toleranciu k melodráme a druhá polovica filmu bola jedna obrovitánska melodráma Príbeh sa sprvu pekne rozvíjal, Sunil Dutt bol svojho času riadny fešák a Vyjayanthimala bola úžasná. Keď sa ale Champa zaľúbila do Mohana a zmenila sa na úctivú ženu a blah blah blah, začala som sa nudiť. Na druhej strane obdivujem, že sa rozhodli natočiť film, v ktorom tak otvorene kritizovali spoločnosť (a hlavne mužov!!). A už vôbec som nečakala ten koniec. Z časti určité zadosťučinenie, ale zahanbene sa priznám, že ma trochu rozosmial *** Krásne tance vo filme s Vyjayanthimalou nemôžu chýbať. Okrem nich ma ale veľmi milo prekvapil aj text k Auran Ne Janam Diya Mardon Ko. | |
|
| |
Gaja Gamini Admin
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Thu Apr 12, 2012 10:20 am | |
| | |
|
| |
Gaja Gamini Admin
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Thu Apr 12, 2012 3:10 pm | |
| Aur Pyaar Ho Gaya (1997)
Opravdu nepovedená a neoriginální romantická komedie. Je vážně zábava pozorovat Aish v době, kdy už sice vypadala nádherně, ale hrála naprosto otřesně. Opravdu je vidět, jak hrozně moc se od té doby zlepšila! Bobby Deol mi jako romantický hrdina prostě nikdy neseděl a sedět nebude, i kdyby jen kvůli tomu děsnému účesu.
1/10 | |
|
| |
Paro
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Thu Apr 12, 2012 11:24 pm | |
| - Gaja Gamini napsal:
- Aur Pyaar Ho Gaya (1997)
Velice podobné pocity... taky proto jsem to ještě neviděla celé | |
|
| |
Paro
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. Fri Apr 13, 2012 10:18 pm | |
| Paruthi Veeran (2007) *** Cenami ověnčený tamilský flák, který dokáže pobavit, vyděsit, zalarmovat i vystřelit vám mozek z hlavy zároveň. Příliš surové a kontrastní pro kollywoodské začátečníky. Absolutně fascinující jsou výkony neherců, mezi které byli vpraveni pouze dva profesionálové.
(Ale bez společné projekce bych něco podobného nezvládla.) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Čo sme si pozreli.. | |
| |
|
| |
| Čo sme si pozreli.. | |
|