Bollywood
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zamilujte se.... zase a znovu.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Čo sme si pozreli..

Goto down 
+5
Texlin
Paro
Gaja Gamini
wynn
Remini
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
AutorZpráva
Niktorius

Niktorius

Poèet pøíspìvkù : 335

Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptyFri Oct 19, 2012 9:22 pm

Dnes krátce:

7aam Arivu (2012)

Film kombinuje nacionalistický apel a la Sivaji s inspirací čínskými kung-fu filmy a počítačovou hrou Assasins Creed (konkrétně přebírá nápad s mužem, který získá vlastnosti vzdáleného předka). První půlhodinka, která se odehrává v Číně je výborná, akční scény jsou vesměs povedené (ta silniční je vyloženě nářez roku), ale scénář je tak hrozivá slátanina, že ho nemůže nic zachránit. Bohužel i herecké výkony stojí za houby a u nacionalistických momentů jsem se div neudusil smíchem... Takže podprůměr.

4/10

Prague (2012)

Klady: Věrné zachycení pražských a obecně českých reálií. Je vidět, že tu autoři nějaký čas žili, nebo alespoň uměli dobře vyzvídat.

Zápory: Všechno ostatní. Film je rádoby cool zmatlaninou, kde se mísí motivy psychické nemoci, sexuální frustrace, ducha zemřelého kamaráda (fakt že jo) i romského holokaustu (stále nekecám). Celé to působí dojmem studentského filmu, který chce být hrozně hluboký a vyprávět o všem, ale to se mu nedaří, protože jeho autorovi chybí životní zkušenosti i cit pro míru.

2/10
Návrat nahoru Goto down
http://bollybaz.blogspot.com/
Texlin

Texlin

Poèet pøíspìvkù : 413

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptySun Oct 21, 2012 6:17 pm

Ek Tha Tiger (2012) . Musím říct, že to byl po dlouhé době film, který mě opravdu zaujal, ačkoliv nejsem zrovna fanoušek ani Salmana ani Katriny. Pěkná podívaná.
Návrat nahoru Goto down
Gaurí

Gaurí

Poèet pøíspìvkù : 513

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptySun Oct 21, 2012 6:37 pm

Já taky Ek Tha Tiger. Na velkém plátně to byla bomba, obzvlášť když ještě diváci reagovali tak, jak reagovat měli... jak jsem dřív Salmana nemusela, tak teď ho mám docela ráda. A už si zvykám i na Katrinu.
Pěkně to odsýpalo, bylo tam akorát romantiky, akce i humoru, čili já jsem spokojená a ráda to zkouknu ještě jednou doma.
Návrat nahoru Goto down
PreSlav

PreSlav

Poèet pøíspìvkù : 723

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptyMon Oct 22, 2012 10:01 am

takže z toho, čo som videl na festivale (a ešte nie predtým):

Agneepath: skvelý Hrithik a Sanjay, ozaj klobúk dole. Vynikajúca podmanivá hudba, keď to burácalo v kine, až mi behali zimomriavky po chrbte... Celkovo veľmi vynikajúci film. Len tri hlavné zápory (i keď skôr len také kozmetické Smile ): Hrithik skoro vôbec netancoval, Priyanka zomrela Sad a vystrihli pesničkovú scénu v daždi Hrithika s Priyankou, ktorá je aj na plagáte...

Ek Tha Tiger: skvelá oddychovka a zábava do kina, spojená so správnou dávkou humoru, akcie a troška tej romantiky. Vidno, že Salmanovi ide karta. No, a tuším to je so mnou vážne zlé, ale mám pocit, že sa mi začína páčiť Katrina cheez

Cocktail: Tak tento film ma poriadne prekvapil. V pozitívnom slova zmysle a po všetkých stránkach. Saif je ozaj pán herec, niektoré herecké etudy čo tam predvádzal, to teda fakt stálo za to - ešte spolu s Bomanom Iranim - celé kino sa fakt váľalo smiechmi po sedačkách cheez . Diana Penty na to, že je to jej debud, hrala výborne, no a Deepika sa tuším v úlohe zlého, divokého dievčaťa, ktoré vymetá jednu páry za druhou, tuším našla. Musím si ho ešte rozležať, ale nejakým spôsobom na mňa tento film zvláštne zapôsobil, oveľa hlbšie ako som čakal. hlavne druhou, smutnejšou polovicou. Lepší koktejl som ešte ozaj nemal Smile
Návrat nahoru Goto down
Gaja Gamini
Admin
Gaja Gamini

Poèet pøíspìvkù : 2638

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptyTue Oct 23, 2012 5:31 pm

Deewar (1975)

Další velká klasika, která z Amitabha udělala pověstného "rozhněvaného mladého muže", pracuje s oblíbeným konceptem dvou bratrů na opačných stranách zákona. Film je protkán skvělými dialogy, Shashi a Amitabh tvoří skvělou bratrskou dvojici a oba jsou vynikající. Jejich dámy jsou odsunuty na vedlejší kolej, v případě Neetu Singh se nedá vůbec hovořit o roli. Na film od Yashe Chopry překvapivě dobré z akčního hlediska, a ještě více překvapivě tu nejsou žádná vlající sárí a snad jen jediná písnička.

7/10
Návrat nahoru Goto down
http://bollywood-ish.blogspot.com/
Remini

Remini

Poèet pøíspìvkù : 2132

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptyTue Oct 23, 2012 6:43 pm

Konečne vyšla Eega na dvd a stálo to za to čakanie. Rozhodne to ide na zoznam dvd, ktoré mi pôjdu do zbierky. Nikto nemáte šajnu o epickosti, pokiaľ ste nevideli muchu, ako prechádza posilňovacím procesom á la Rocky a nakoniec si z tela utrie krv svojho protivníka. S.S. Rajamouli je kráľ zábavy (a oproti Shankarovi sa nespolieha na image hlavných predstaviteľov Rolling Eyes)

Samantha sa osvedčila wub a Nani je naďalej môj miláčik (je až takmer hriech, že bol vo filme len 30 minút Sad )
Návrat nahoru Goto down
http://bollywoodsky.blogspot.com/
Niktorius

Niktorius

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptyTue Oct 23, 2012 7:22 pm

Jj, spolu s Agneepath a Kahaani patří Eega k nejlepším indickým filmům roku. DVD už mám objednané Wink
Návrat nahoru Goto down
Paro

Paro

Poèet pøíspìvkù : 2103

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptyTue Oct 23, 2012 8:25 pm

Taky jste ještě pořád ve Festivalové náladě? Já nevypínám soundtracky snad ani během spánku Wink

Takže kam se nám poděla dešťová písnička z Agneepath? PreSlav, už se ti uklidnila bránice od smíchu během Saif variace na Ki Jawani? cheez Jako za Katrinu se nelze stydět, ona to prostě v sobě má Smile

Jo, Kahaani, to jsem chtěla taky vidět... jak je to s dostupností?

Moucha v tréningovém Rocky módu? cheez lol!
Návrat nahoru Goto down
http://paro-realm.tumblr.com
Niktorius

Niktorius

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptyTue Oct 23, 2012 10:40 pm

Je to něco jako pověstná scéna tréninku z Tureckých hvězdných válek. Až na to, že je humorná záměrně Smile
Návrat nahoru Goto down
PreSlav

PreSlav

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptyThu Oct 25, 2012 5:07 pm

tak som kukol tiež tú mušku cheez No výborné, hlavne niektoré nápady a ten tréning akože lol! A ehm... Niktorius... čo si to vravel o Samanthe cheez?
Návrat nahoru Goto down
Remini

Remini

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptyThu Oct 25, 2012 6:31 pm

PreSlav napsal:
tak som kukol tiež tú mušku cheez No výborné, hlavne niektoré nápady a ten tréning akože lol! A ehm... Niktorius... čo si to vravel o Samanthe cheez?
Páni, postavte sa do radu, ja som ju objavila ako prvá cheez
Návrat nahoru Goto down
PreSlav

PreSlav

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptyThu Oct 25, 2012 6:47 pm

dobre, tak choď prvá (dámy majú prednosť Wink ), my s Niktoriom sa budeme pozerať cheez cheez cheez
Návrat nahoru Goto down
Gaurí

Gaurí

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptyTue Oct 30, 2012 3:54 pm

Heroine Asi jsem měla velká očekávání. Anebo prostě nemám ráda filmy o tom, jak hvězda upadá, pak se trochu oklepe a následně padá ještě do většího bahna. Pozitivní dojem mám alespoň ten, že Kareena je dobrá herečka a že ji mám pořád ráda. Samotný film jakoby nevěděl, co chce být... a tak se nějak začal topit v moralizování. Tak já nevím... doufám, že si spravím náladu Cocktailem.
Návrat nahoru Goto down
Paro

Paro

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptyWed Oct 31, 2012 12:05 am

Zásadní otázka - jak moc je Heroina jiná, než Fashion?
Návrat nahoru Goto down
Niktorius

Niktorius

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptyWed Oct 31, 2012 1:10 am

Amar Akbar Anthony (1977)

Manmohana Desaie považuju za krále bollywoodského campu, ale jeho nejznámější film paradoxně není až tak super, byť má všechny základní desaiovské znaky. Na vině asi bude málo šílených nápadů a nevelký smysl pro tempo, stejně jako řazení písňových scén.

6/10

Shala (2011)

Maráthské drama o dospívání během školní docházky, kde se řeší hlavně balení holek a represivní atmosféra výjimečného stavu, který Indíra Gándhí zavedla poté, co ji chtěli vyšoupnost z premiérského křesla. Zní do dobře, ale je to ukrutně nudně zrežírované a přežít se to dá jen díky jakž takž pěkné kameře a kvalitní hudbě (která ale skoro nikdy neutichne, protože bez ní režisér neumí vytvářet atmosféru). Jelikož tento film běžel v rámci festivalu v sekci vybrané Karanem Balim, tak se mi potvrdilo podezření, že tenhle člověk nemá žádný vkus a nezávislé filmy na festivalu jsou většinou pěkné šity.

3/10
Návrat nahoru Goto down
Gaurí

Gaurí

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptyThu Nov 01, 2012 12:53 pm

Paro, na zásadní otázku nemám zásadní odpověď, neb Fashion sice mám připravené v PC, ale ještě jsem se k němu nedostala.

Ale aspoň jsem už konečně viděla Cocktail. Už jsem se na něj moc těšila, jak jste mě na něj naladili. A těšení nepřišlo tentokrát nazmar. Pěkné. Akorát bych potřebovala na konci jednoznačnější happyend pro všechny hlavní postavy.
Návrat nahoru Goto down
Gaurí

Gaurí

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptyFri Nov 02, 2012 9:31 am

Tak jsem zkoukla Fashion a zásadně jiné to s Heroinou není. Akorát Fashion má optimističtější vyznění.
Návrat nahoru Goto down
Paro

Paro

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptyFri Nov 02, 2012 10:49 pm

hug
Návrat nahoru Goto down
PreSlav

PreSlav

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptySat Nov 03, 2012 10:09 pm

Qayamat Se Qayamat Tak (1988)
No náhodou sa mi to páčilo Smile Neviem či to nebolo mojou momentálnou, troška nasladlou sentimentálnou náladou wub Celkom ma však zaskočili časté bozky, nečakal som to v takom staršom filme. (už v 1942: A Love story ma to dosť prekvapilo). Teda nie že by som proti tomu protestoval cheez Vidno, že Aamir tam bol ešte trošku neohrabaný, ale na jeho ledva prvý film mu to odpúšťam Smile a Juhi Chawla bola rozkošná Wink
(akurát ma mrzí, že som nezohnal lepšie titulky, chýbali mi otextované pesničky Sad )
Návrat nahoru Goto down
Gaja Gamini
Admin
Gaja Gamini

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptySun Nov 04, 2012 6:06 pm

Gaurí napsal:
Tak jsem zkoukla Fashion a zásadně jiné to s Heroinou není. Akorát Fashion má optimističtější vyznění.

Hmm, nemyslím. Fashion mělo jasně narýsovaný příběh a ukázalo opravdu dva odlišné vhledy do "věci". Mělo to propracovaný scénář a progresivní děj. Heroine byla pouze ukázka absolutně rozháraného uvažování psychicky labilní ženy, bez pořádného konce.... Kdybych nevěděla, že je to taky od Bhandarkara, tak bych si to dohromady s Fashion vůbec nedala....
Návrat nahoru Goto down
Gaurí

Gaurí

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptySun Nov 04, 2012 6:25 pm

Gajo, já nevím. Já v tom nijak zásadní odlišnosti nevidím. Fashion má lepší příběh, promyšlenější scénář, ale ta atmosféra mi nijak diametrálně jiná nepřišla. Prostě oba filmy byly o tom, že show byznys je bahno cheez

Jinak dneska Dil Chachta Hai. Za mě tak průměr.
Návrat nahoru Goto down
PreSlav

PreSlav

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptySun Nov 04, 2012 7:45 pm

Agent Vinod
Dobre, no niekedy až príliš, prepracovaný a prekombinovaný dej (miestami som fakt nechápal vocogo), Saifovi som rolu agenta veril stokrát viac než Salmanovi v Tigrovi - Salman v porovnaní so Saifom pôsobil skôr ako nejaký lokálny policajný poručík na stanici v horej dolnej. Skrátka ak by som chcel vidieť dobrý thriller so špionážnou zápletkou, vyhráva Vinod, Tiger bol len filmík pre zábavu (čo mu ale tiež neupiera na kvalite Smile )
Celovo spokojnosť Smile
Návrat nahoru Goto down
Remini

Remini

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptyMon Nov 05, 2012 5:52 pm

Tigríka. Celkom zábavné, strašne naivné a nelogické, čo by sa ešte dalo prehliadnuť, len nie pri tom hereckom obsadení Smile Zato Katuša aspoň vyzerala veľmi, veľmi pekne. Čo sa o jej kolegovi nedá povedať.

Celkom sa ale teším na Katrinu a Hrithika v remaku Knight and Day spin Teda ak to naozaj natočia Smile
Návrat nahoru Goto down
Niktorius

Niktorius

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptyWed Nov 07, 2012 6:57 pm

Billa 2 (2012)

Vishnuvardhanův Billa patří k tamilským must-see, o to víc mě zklamalo pokračování (ve skutečnosti prequel), které si vzal do parády Chakri Toleti. Kromě kamery v podstatě není co chválit. Celý film absolutně nemá chuť ani tvar a většinu času úmorně nudí. Vlastně je to celé o tom, že Billa zabíjí své nepřátele a oni se občas snaží zabít jeho. Ajith Kumar je dost těžkopádný, čímž znatelně trpí provedení bitek (digitální krev taky nepotěší) a Toleti je na rozdíl od Vishnuvardhana ani moc neumí inscenovat.

3/10
Návrat nahoru Goto down
Gaja Gamini
Admin
Gaja Gamini

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 EmptyFri Nov 09, 2012 8:27 pm

Sarkar Raj (2008)

Ram Gopal Varma si umí vybrat zajímavý příběh, ovšem už z něj neumí udělat dobrý film. Temná atmosféra je po chvíli únavná, z kamery jednoho bolí hlava a co by mělo být nejvíc vzrušující je nahrazeno desetiminutoným, monotónním monologem. Žádná událost se člověka nedotýká, stejně tak žádný ze vztahů, jediným lépe zachyceným elementem je věrnost a láska mezi otcem a synem. Amitabh všechny zastiňuje svým hraním, Abhishek je dobrý, i když trochu nudný a Aishwarya Rai pouze stojí opodál a mlčí, pozdějí stojí opodál a mlčí, zetímco ji tešou po tvářích slzy. Jelikož už znám konec, není jediný důvod prosedět to celé ještě někdy znovu.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Čo sme si pozreli..   Čo sme si pozreli.. - Stránka 34 Empty

Návrat nahoru Goto down

Čo sme si pozreli..
Strana 34 z 40Jdi na stránku : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Čo sme si pozreli..

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bollywood :: Bollywood :: Filmy-
Přejdi na: