ajka.ja
Poèet pøíspìvkù : 9 Join date : 18. 01. 11
| Předmět: zkusit bollywood zdarma Tue Jan 18, 2011 10:51 am | |
| Ahoj, doufám že neruším nějaké podmínky fóra, ale chtěla bych Vás pozvat na ukázkovou lekci Bollwoodu zdarma. Určitě Vás to bude bavit... Půjčuji tam i bollywoodské filmy zdarma... Koukněte na http://utancovatse.cz/popis.html#bollyať žije Bollywood :bounce: | |
|
Gaja Gamini Admin
Poèet pøíspìvkù : 2638 Join date : 19. 09. 10 Age : 37
| Předmět: Re: zkusit bollywood zdarma Tue Jan 18, 2011 11:11 am | |
| Díky za tip!!! Já bohužel nemohu do Prahy, ale možná někdo z ostatních tady se chytí | |
|
Paro
Poèet pøíspìvkù : 2103 Join date : 24. 09. 10 Age : 38 Location : ČR
| Předmět: Re: zkusit bollywood zdarma Tue Jan 18, 2011 10:40 pm | |
| Řekni nám víc o tom půjčování filmů | |
|
ajka.ja
Poèet pøíspìvkù : 9 Join date : 18. 01. 11
| Předmět: Re: zkusit bollywood zdarma Tue Jan 18, 2011 10:48 pm | |
| Nevím jak je to s legalitou, takže to raději moc nikde nerozšiřuji (a jéje už je to na netu ) Ale aby moje tanečnice pochopily o čem je bollywood a získaly inspiraci je to potřeba: mohou si na hodině zdarma půjčovat různé bollywoodské filmy. Většinou originálky, které ale zkopíruju, protože ty nedávám z ruky. Většinou anglické titulky. Jsou to filmy, které jsem já (nebo moje studentky) přivezla z Indie, další z indického tržiště ve Frankfurtu. Samozřejmě je to jen jako služba k lekcím tance, takže přijďte na lekci a uvidíte Klidně další otázky? | |
|
Gaja Gamini Admin
Poèet pøíspìvkù : 2638 Join date : 19. 09. 10 Age : 37
| Předmět: Re: zkusit bollywood zdarma Tue Jan 18, 2011 10:51 pm | |
| Já jen doufám, že když jde o tanec, tak tam máte hlavně filmy s Madhuri, Sridevi a Vyjayanthimalou!!! :P Protože jinak se okrádáte o to nejlepší! :D | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: zkusit bollywood zdarma | |
| |
|