Bollywood
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zamilujte se.... zase a znovu.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

rubimori a Bollywood

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
rubimori

rubimori

Poèet pøíspìvkù : 134

rubimori a Bollywood Empty
PříspěvekPředmět: rubimori a Bollywood   rubimori a Bollywood EmptySat Mar 05, 2011 3:44 pm

Je mi 21 let. K Bollywoodu jsem se dostala pomoci filmu Bride and Prejudice kde jsem poprve aspon trochu videla o co v bolly filmech jde. Pak jsem navstivila festlival bollywoodsky filmu a muj prvni a jeden z nejoblibenejsi filmu se stal Bachna ae hassenu. Moje dalsi oblibene filmy jsou Om Shanti om, Rab ne bana di jodi, Dhoomy, Veer - Zaara, ale obecne zadny film s Shahrukhem neni spatny i kdyz se najdou i vyjimky. Jinak moje prezdivka je odvozena od Barbary Mori coz je mexicka herecka, kterou jste mohli videt napriklad v Kites kde hraje s Hrithikem.
Návrat nahoru Goto down
Remini

Remini

Poèet pøíspìvkù : 2132

PříspěvekPředmět: Re: rubimori a Bollywood   rubimori a Bollywood EmptySat Mar 05, 2011 8:13 pm

Srdečne ťa vítam. Shahrukh uviedol mnohých do sveta bollywoodu, to je pravda - aj ja patrím do tej kategórie :p Na koho si sa po Shahrukhovi zamerala najviac? Ja som sprvu pozerala najmä filmy s ním, ale po čase ma prestali tak baviť, takže som musela siahnuť aj po iných Smile Smile
Návrat nahoru Goto down
http://bollywoodsky.blogspot.com/
Gaja Gamini
Admin
Gaja Gamini

Poèet pøíspìvkù : 2638

PříspěvekPředmět: Re: rubimori a Bollywood   rubimori a Bollywood EmptySat Mar 05, 2011 8:43 pm

Vítej mezi námi! Mám radost, že máme další osobu, kterou zajímá Bollywoodu, přeci jen nás není v našich končinách mnoho!
Návrat nahoru Goto down
http://bollywood-ish.blogspot.com/
rubimori

rubimori

Poèet pøíspìvkù : 134

PříspěvekPředmět: Re: rubimori a Bollywood   rubimori a Bollywood EmptySun Mar 06, 2011 10:45 am

Remini napsal:
Srdečne ťa vítam. Shahrukh uviedol mnohých do sveta bollywoodu, to je pravda - aj ja patrím do tej kategórie :p Na koho si sa po Shahrukhovi zamerala najviac? Ja som sprvu pozerala najmä filmy s ním, ale po čase ma prestali tak baviť, takže som musela siahnuť aj po iných Smile Smile
Dekuji za uvitani, pak Hrithik a Abhishek z zen Deepika, Aishwarya, Bipasha a vcera jsem poprve videla Priyanku Chopru a ta se mi taky docela zalibila..asi se to bude postupne menit az uvidim vic filmu..
Návrat nahoru Goto down
Paro

Paro

Poèet pøíspìvkù : 2103

PříspěvekPředmět: Re: rubimori a Bollywood   rubimori a Bollywood EmptyTue Jul 26, 2011 7:15 pm

rubimori napsal:
Jinak moje prezdivka je odvozena od Barbary Mori coz je mexicka herecka, kterou jste mohli videt napriklad v Kites kde hraje s Hrithikem.

Vida, velice opožďěně také vítám a připomínám si, že po masivní propagaci Kites od Niktoria patrně zaberu až na drobnou zmínku od tebe, děkuji Smile
Návrat nahoru Goto down
http://paro-realm.tumblr.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: rubimori a Bollywood   rubimori a Bollywood Empty

Návrat nahoru Goto down

rubimori a Bollywood
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Gaurí a Bollywood
» PEXESO BOLLYWOOD