Remini
Poèet pøíspìvkù : 2132 Join date : 22. 09. 10
| Předmět: Chandamama (2007) Wed Aug 03, 2011 9:48 am | |
| Na začiatku príbehu ukončila Mahalakshmi (Kajal) štúdium a vrátila sa do rodnej dediny. Jej otec Ranga Rao (Nagababu) je vážený a bohatý muž, ktorý svoju dcéru nadovšetko miluje. Okrem otca ju veľmi nadšene privíta aj sesternica Rani, bláznivé dievča plné života. Už o pár dní začnú mať ľudia narážky o svadbe, z čoho Ranga Rao nie je vôbec nadšený. Jeho malé dievčatko totiž dospelo akoby zo dňa na deň. Po zvážení možných nápadníkov sa rozhodne pre Dorababua, milého a poctivého chlapca. Ten najprv o svadbe nechce ani počuť, protestuje, no Mahalakshmi sa mu zapáči, takže sa obidve rodiny pustia do príprav. Rani je z tohto spojenectva tiež nadšená, Dorababu sa jej viac než pozdáva. Je šťastná, že sa jej sesternica dobre vydá. Je tu ale stránka príbehu, o ktorej nikto z rodiny nevie. Mahalakshmi začne mať výčitky svedomia a prizná sa ženíchovi o svojej zápletke s Kishorom (Navdeep), ktorá nemala práve najlepší koniec. Všetko ale nie je, ako sa zdá, city sa menia a naši hrdinovia sa dostanú do dosť zapletenej situácie. Je zábavné sledovať, ako sa z nej dostanú. Chandamama je skrz na skrz rodinná komédia. Film spravil z Kajal hviezdu a osvedčil sa i u divákov. Mne najprv pripadal ako film na jedno pozretie, ale už o pár dní som sa k nemu vrátila.. a potom znovu a znovu Rozhodne nie je bezchybný. Hneď na začiatku sa dozvieme, aká je India úžasná - Ranga Rao o nej s nadšením rozpráva skupinke belochov, ktorí sa udomácnili v jeho dedine. Boli dosť nadšení. Veď hej, ja im to neberiem Ale inak bolo príjemné vidieť belochov v celku normálnych rolách. Nepredstavovali skazený západ, hoci som to očakávala. Ešte že tak! Veľmi sa mi páčila aj dynamika párov - strelený Kishore a kľudná Mahalakshmi, rozumný Dorababu a divoká Rani Boli dobre vyvážení. Ešte jedna vec, ktorú by som chcela pochváliť - film je vizuálne veľmi pekný. Zábery, farby, lokácie.. proste všetko Hudbu som už spomínala, ešte podotknem, že bola vo filme aj dobre zasadená a použitá. Veeeľmi som sa zarazila, keď som začula Ashu Bhosle Nevedela som, že spieva i na juhu. V skratke> príjemná romantická komédia, veľmi indická, miestami idilická a krásne farebná. Celá recenzia> http://bollywoodsky.blogspot.com/2010/10/chandamama-2007.html
Naposledy upravil Remini dne Thu Aug 18, 2011 9:40 pm, celkově upraveno 2 krát | |
|
Gaurí
Poèet pøíspìvkù : 513 Join date : 04. 06. 11
| Předmět: Re: Chandamama (2007) Fri Aug 12, 2011 10:24 am | |
| Po zhlédnutí bych asi jen musela opakovat výše uvedené Pěkná, příjemná komedie s přesahem, moje oblíbené téma rodinných hodnot a mezigeneračního konfliktu (a posléze vzájemného pochopení). Krásná hudba, Asha mě taky velmi příjemně překvapila (neb ji miluju). jenom si říkám, že ošklivější bělochy snad už ani sehnat nemohli | |
|
Remini
| Předmět: Re: Chandamama (2007) Fri Aug 12, 2011 10:35 am | |
| Bolo mi trochu ľúto, že vyriešenie konfliktu s druhým otcom nahrnuli do posledných minút, ale asi nevedeli, ako inak to spraviť A ver mi, že keby chceli, tak by našli škaredších belochov :P A ženy by tam behali v mini sukňách a chlapci by zvádzali každé dievča 8) | |
|
Remini
| Předmět: Re: Chandamama (2007) Thu Aug 18, 2011 9:40 pm | |
| | |
|
Gaurí
Poèet pøíspìvkù : 513 Join date : 04. 06. 11
| Předmět: Re: Chandamama (2007) Fri Aug 19, 2011 7:50 am | |
| | |
|
Remini