Hrajú: Arjun Rampal, Abhay Deol, Kay Kay Menon, Ranvir Shorey, Boman Irani, Minissha Lamba, Raima Sen, Diya Mirza, Shabana Azmi
Príbeh šestice párikov, ktoré sa vydali s cestovnou kanceláriou Medové Týždne s.r.o na svadobnú cestu.
Celým príbehom nás sprevádza moderátor rádiovej stanice, ktorý "číta" listy od svojich poslucháčov a tie sa nám premietajú na obrazovku. Postupne sa takto dozvedáme pozadie príbehu každého účastníka. A každý list zakončí moderátor venovaním nejakej slávnej pesníčky :D
Pinky je rojko a Vicky toho veľa nenahovorí. Asi ani nemá príležitosť, keďže jeho ženuška je ukecaná až hrôza! :D
Partho a Milly prežívajú menšiu krízu. On je nudný a ona si chce užívať života, ale ako "správna" manželka sa drží v ústraní a správa sa, ako jej to kážu tradície.
Hitesh a Shilpa sú najnešťastnejším párom. To je jasné od samého začiatku, keď Shilpu privedú k autobusu rodičia celú uplakanú. Väčšinu zájazdu sa pred svojím manželom ukrýva a zamyká, nič nehovorí, tvári sa nešťastne. Až do okamihu, kým sa neobjaví dôvod jej nešťastia...
Madhu a Bunti sa našli cez internet. Obaja pred sebou urkývajú dosť zásadné pravdy, ktoré si počas zájazdu budú musieť povedať. Madhu je veľmi priama, snaží sa, aby manželstvo fungovalo, ale Bunti sa do toho akosi nemá...
Oscar a Naheed sú medzi mladými párikmi ako pesť na oko - strašne vytŕčajú, ale nerobia si z toho veľkú hlavu. Najmä Oscar všetko rieši svojským humorom, až ho občas jeho žena musí krotiť
Majú za sebou zopár ťažkých rán osudu, ktoré sa rozhodli zdolať bok po boku.
Aspi a Zara sú taký dokonalý párik, že by im človek najradšej jednu strelil. Poznajú sa už od malička, rovnako plávu, jedia i rozmyšlájú. Ako niekto zo skupinky podotkne, vyzerajú ako klon jeden druhého :D Ostatní zájazdníci z nich majú tak trochu srandu, ale aj na ich dokonalom vzťahu sa počas zájazdu ukážu prvé trhliny.
Jeden z mnohých filmov s rozsiahlym hviezdnym obsadením, ktoré mi vyslovene sadli. Práve vďaka tej nadsázky, s akou sú príbehy podávané. Každý pár má rovnakú dôležitosť, a všetci z účastnených musia niečo riešiť. Dokonca aj šoférov synovec si nájde v tom zhone čas na osudovú ženu! :D Proste stále sa niečo deje, nie je tam žiadne hluché miesto.
Väčšinou mi páriky ako Aspi a Zara pijú krv, ale keď som videla užasnuté pohľady ostatných prítomných, keď ich sledovali, tak to veľmi nadľahčilo celý ich idilický vzťah. Okrem toho mal to najúžasnejšie rozuzlenie. To treba vidieť. Rovnako roztomilé ako celý ich príbeh.
Boman a Shabana patria medzi mojich obľúbencov medzi staršími hercami. Milovala som Oscara. Jeho komédia bola bezchybná. Jeden z mojich obľúbených momentov bol, keď sa podráždeného Parha opýtal:
"Partho, keď sa ráno zobudíš, pripadá ti svet ako strašné miesto?"
Kay Kayova rola by si vyžadovala niekoho mladšieho, ale budiž. Bol super a jeho Sajnaji Vari Vari vystúpenie (choreografia od Farah Khan)...
Vo filme boli len dve tanečné vystúpenia, toto a Pyaar Ki Yeh Kahani, kde Abhay a Minnisha predviedli na parkete krásny tanec.
Pikoška: Film natočila žena a celý tým pozostával hlavne zo žien.