Paro
Poèet pøíspìvkù : 2103 Join date : 24. 09. 10 Age : 38 Location : ČR
| Předmět: My Name is Khan (2010) Fri Jan 20, 2012 5:51 pm | |
| "Jmenuji se Khan a nejsem terorista."***** My Name is Khan je absolutně okouzlující zážitek. Kouzlo všech předchozích filmů s Kajol a SRK vedle něj bledne závistí v každém směru. My Name is Khan je odzbrojující, dokáže ve stejnou chvíli dojmout a rozesmát. Z prvního setkání Rizvana a Mandiry jsem si odnesla víc než ze všech těch "oficiálně" uznávaných Casablanc a jiných nedotknutelných. Není větší vyznamenání, než nemoci odtrhnout oči a mít radost s každé minuty strávené s filmem. Za úsměv Kajol šel by světa kraj... A tohle všechno je při tom pouze první třetina, na kterou navazuje cesta po 11. září za prezidentem Spojených států, aby bylo předáno poslání: "Jmenuji se Khan a nejsem terorista." A vypadá to, že u nás se film pod názvem Jmenuji se Khan zastupuje HBO. | |
|
Paro
| Předmět: Re: My Name is Khan (2010) Fri Jan 20, 2012 5:52 pm | |
| | |
|
Paro
| Předmět: Re: My Name is Khan (2010) Fri Jan 20, 2012 5:57 pm | |
| Určitě doporučuju ke srovnání film New York s Katrinou a Johnem, někdo možná namítne, že Khan je až příliš Joharovým Forrestem Gumpem, ale i kdyby, tak to rozhodně není na škodu. A jako už tradičně mám i krásný zážitek, kdy v polovině si ke mě přisedla mamka, která normálně nereflektuje na můj Bolly zájem, Vyprovokovaná jí například jako úvod moc nesedla, ačkoli je to vášnivá divačka detektivek a soudniček, ale zřejmě tím, jak přišla o tu dokonalou první hodinku a viděla jen Khanovu cestu za prezidentem, seděla, ani nedutala a ani titulky jí nevadili. A prohlásila, že to není ani moc indické což vlastně měla pravdu a já jsem našla další klíč k poznávání Bolly. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: My Name is Khan (2010) | |
| |
|