Poèet pøíspìvkù : 2103 Join date : 24. 09. 10 Age : 38 Location : ČR
Předmět: Salman Khan Tue Oct 05, 2010 6:14 am
Stoupá k vrcholu od konce 80. let. Po boku Aish se objevil v Hum Dil De Chuke Sanam, s Madhuri v Hum Tumhare Hain Sanam, Priyanku si podmanil v Salaam-E-Ishq, na tělu mu byl ušit Partner, známe ho i díky Saawariye a na Festivalu si dáme Wanted
Paro
Předmět: Re: Salman Khan Tue Oct 05, 2010 6:17 am
Tomuhle se směju ještě teď:
Gaja Gamini Admin
Poèet pøíspìvkù : 2638 Join date : 19. 09. 10 Age : 37
Předmět: Re: Salman Khan Tue Oct 05, 2010 7:46 am
Jeho největší hit byl Hum Aapke Hain Koun z roku 1994. A předtím měl obrovský úspěch Saajan z roku 1992.
Remini
Poèet pøíspìvkù : 2132 Join date : 22. 09. 10
Předmět: Re: Salman Khan Wed Jul 06, 2011 11:52 am
:P :P
Gaja Gamini Admin
Salman mně svým zjevem nikdy nepadl příliš do oka, ale herec je vynikající. A také skvělej tanečník. Což jsem viděla třeba v Hum tumhare Hain Sanam. Je i velice vtipný - Hum Dil De Chuke Sanam a dojemný.
Salman mně svým zjevem nikdy nepadl příliš do oka, ale herec je vynikající. A také skvělej tanečník. Což jsem viděla třeba v Hum tumhare Hain Sanam. Je i velice vtipný - Hum Dil De Chuke Sanam a dojemný.
Whoa!! Toto je asi najviac chvály, ktorú som kedy na Salmana čítala :D Texlin, si fanúšik? Mne sa zatiaľ páčil len... asi v dvoch filmoch: Jaan-E-Mann a Dabangg. Inak ma nezaujíma, už vôbec nie ako tanečník - ale tak ja som rozmaznaná, čo sa tancov týka - Shahid, Prabhu Deva, Prabhas, Siddharth... :P
Gaja Gamini Admin
Salman je slušný herec, ale nikdy mne doopravdy "nedostal". Asi nejlepší jeho hraní jsem viděla v HDDCS, ale i tam mne zcela znechutily jeho plakací scény :D Víc než jako herce si ho vážím jako baviče - protože to je to, co dělá. Baví. V Indii mezi běžnou populací je populárnější než SRK a hodně k tomu přispívá i jeho persóna.
O tanečních schopnostech si moc nemyslím, jako většina herců cítí rytmus a má za sebou nějakou tu děsnou choreografii. Ale zase - baví a dobře se na něj kouká.
Mojí nejmilejší partnerkou pro něj je Karishma Kapoor!
V Indii mezi běžnou populací je populárnější než SRK a hodně k tomu přispívá i jeho persóna.
Jeho osobnosť je jeden z hlavných dôvodov, prečo ho veľmi nemusím. Preto nerada počujem o pravom charaktere hercov a herečiek Radšej ich chcem poznať ako filmové postavy, než akí sú v skutočnosti.
Texlin
Poèet pøíspìvkù : 413 Join date : 07. 11. 10 Age : 45 Location : Liberec, Czech Republic
Předmět: Re: Salman Khan Thu Jul 07, 2011 6:36 am
Remini napsal:
Texlin napsal:
Whoa!! Toto je asi najviac chvály, ktorú som kedy na Salmana čítala :D Texlin, si fanúšik? Mne sa zatiaľ páčil len... asi v dvoch filmoch: Jaan-E-Mann a Dabangg. Inak ma nezaujíma, už vôbec nie ako tanečník - ale tak ja som rozmaznaná, čo sa tancov týka - Shahid, Prabhu Deva, Prabhas, Siddharth... :P
Právě, že nejsem jeho velkým fanouškem. Dost dlouho jsem mu nemohla přijít na chuť. Ale po shlédnutí více filmů s ním jsem si udělala vlastní úsudek. Třeba Karan Arjun ještě se SRK byl hodně krvavý, ale zahraný bobře oběma herci.
Gaja Gamini Admin
Předmět: Re: Salman Khan Thu Jul 07, 2011 7:52 am
Asi jediný film, který si bez Salmana vůbec nedokážu představit, protože ta role byla pro něj dokonalá, je Hum Aapke Hain Koun.....
A moc se mi líbilo i Dulhan Hum Le Jayenge, to byla velmi příjemná komedie.
Paro
Ty vole (pardon) ty dvoubarevný džíny! Takový za mlada neměla ani Lucka Vondráčkova :D
Gaja Gamini Admin
Předmět: Re: Salman Khan Fri Jul 08, 2011 9:11 am
Móda 80/začátku 90 let byla ta NEJHORŠÍ kterou kdy lidstvo vyprodukovalo!!! :D
Gaurí
Poèet pøíspìvkù : 513 Join date : 04. 06. 11
Předmět: Re: Salman Khan Fri Jul 08, 2011 10:44 am
Gaja Gamini napsal:
Móda 80/začátku 90 let byla ta NEJHORŠÍ kterou kdy lidstvo vyprodukovalo!!! :D
SOUHLAS? SOUHLAS? SOUHLAS!!! :afro:
Gaurí
Poèet pøíspìvkù : 513 Join date : 04. 06. 11
Předmět: Re: Salman Khan Fri Jul 08, 2011 10:49 am
Jinak už jsem tu někde psala, že můj vztah k Salmanovi se hodně vyvíjel. nejdřív mi přišel jako Pan Sliz a přezdívala jsem mu Salmonelan. Pak mě obměkčil v Jaan-E-Mann, zalíbil se mi v Salaam-E-Ishq... a totálně mě rozsekal v Dabangg, kde mi začal připadat děsně sexy. Takže buď je to přirozený vývoj, nebo nějaká moje krize středního věku či co, ale začal se mi líbit... tedy jasně že vedle Shahrukha u mě nemá šanci, ale jako koukat se na něj dá
Paro
Ale u Salmana nechápu některé jeho flexibilní pohyby, když hlavně teď je taková namakaná korba...
PreSlav
Poèet pøíspìvkù : 723 Join date : 12. 02. 11
Předmět: Re: Salman Khan Wed Jul 13, 2011 5:20 pm
neeee dajte preč tie obrááázkyyyy :D :D :D ako to tí ľudia mohli nosiť ???
Paro
Předmět: Re: Salman Khan Tue Aug 23, 2011 1:43 am
Chách :D
Gaja Gamini Admin
Předmět: Re: Salman Khan Tue Aug 23, 2011 12:15 pm
Myslím, že si vůbec nedovedeme představit, jakou mánii tenhle film způsobil.... 3 Idioti jsou jediný film, který zatím vydělal celkově víc, ale neměli zdaleka takový dopad na kulturu ani na kariéru protagonistů.
Gaja Gamini Admin
Předmět: Re: Salman Khan Tue Aug 23, 2011 12:17 pm
PreSlav napsal:
neeee dajte preč tie obrááázkyyyy :D :D :D ako to tí ľudia mohli nosiť ???
Remini
Poèet pøíspìvkù : 2132 Join date : 22. 09. 10
Předmět: Re: Salman Khan Sat Aug 27, 2011 10:18 am
Salman Khan trpí tzv. "samovražednou chorobou", neuralgiou trigeminu. Jedná sa o strašne bolestivé ochorenie, ktoré mnoho ľudí rieši samovraždou, lebo ho už dlhšie neznesú. Ľudia pri ňom pociťujú silné bodavé a pálivé bolesti v tvári. Salman odletel do Ameriky, kde sa má podrobiť operácii čelusti.