Předmět: Action Replayy (2010) Sun Nov 14, 2010 5:44 pm
Film je už v kinách, odozvy naň nie sú jednoznačné. Ja sa v každom prípade teším, až si ho pozriem. Neočakávam žiadny prelomový film, len dobrú zábavu a krásne farby. Okrem toho - India v 70.tych rokoch?? Yeah! :D Aishwarya vyzerá úžasne!!
Hudba sa mi tiež páči.
Nakhre
O Bekhabar
Chann Ke Mohalla
Paro
Poèet pøíspìvkù : 2103 Join date : 24. 09. 10 Age : 38 Location : ČR
Předmět: Re: Action Replayy (2010) Mon Nov 15, 2010 12:12 am
Myslím, že už jenom ty plakáty pověděli naprosto všechno o tom, jaký film to bude... :D jen mi není moc jasná ta zápletka :scratch:
Chann Ke Mohalla vypadá božsky, a zároveň by mi na tom někdo mohl vysvětlit co to tam mají za svátek a proč se tak vehementně při tom poprašují tou duhou :P
Gaja Gamini Admin
Poèet pøíspìvkù : 2638 Join date : 19. 09. 10 Age : 37
Předmět: Re: Action Replayy (2010) Mon Nov 15, 2010 9:49 am
Souhlasím, že Aish vypadá nádherně Myslím, že pro film budou nejlépe fungovat nízké nároky, a pak bude velmi "enjoyable" Hudba je příjemná.
Stačilo len niečo cez mesiac, a film je už v predaji na dvd. Zrejme u divákov veľmi nepochodil, čo mi je dosť ľúto. Pretože aj keď sa nejedná o bezchybné dielko, predsa len je lepšie ako väčšina tohto žánru, ktorá v poslednej dobe vyšla
Hlavným hrdinom na začiatku príbehu je Bunty, ktorého priateľka Tanya požiada o ruku. Ten ale o svadbe nechce ani počuť, keďže jeho rodičia mu nedali práve najkrajšiu predstavu o manželskom spolužití. Jeho otec Kishan je utiahnutý slaboch a matka Mala je agresívna, panovačná a má nezdravý návyk nakupovať od rána do večera.
Aké príhodné, že Tanyin strýko je vynálezca (ako vystrihnutý z časopisu) a práve dokončil stroj času! :P Po obzvlášť nepeknej hádke po oslave 33. výročia svadby Bunty nasadne do stroja a vydá sa do minulosti zmeniť budúcnosť svojich rodičov. Jeho cesta časom je úspešná a už onedlho vidí na vlastné oči, aké nepriateľské vzťahy panujú medzi jeho dedkom (Kishanovým otcom) a jeho babkou (Malinou matkou)... nehovoriac o tom, aký je jeho otec úplne neschopný. Krátko nato zazrie aj svoju matku (pri úžasnej holi pesníčke Chhan Ke Mohala). Žial, charaktery Kishana a Maly sa veľmi nelíšia od ich budúcich verzií. Mala je taký malý diktátor, Kishan je terčom jej útokov, a ich rodičia sú príliš zaneprázdnený vzájomnou antipatiou, než aby s tým niečo spravili. Bunty to so svojimi rodičmi vôbec nebue mať ľahké.. musí z Kishana spraviť borca a Male trošku vytĺcť z hlavy jej aroganciu.
V žiadnom prípade sa nejedná o bezchybný film. Má medzery v scenári, niektoré scénky sú použité úplne zbytočne a vedľajšie charaktery majú žalostne málo priestoru na obrazovke. Ale film trvá len niečo cez dve hoďky, takže sa asi pridžiavali len toho najdôležitejšieho. Bunty mal skvelý vzťah so svojimi mladými rodičmi Obaja boli k nemu prívetiví, pre malu sa stal niečo ako brat a pre Kishana učiteľ a kamarát. Humor bol veľmi milý, nevtieravý a vôbec nebol vulgárny. Bola som rada, že som pochopila vtipy, ktoré sa vzťahovali na skutočné osobnosti, alebo charaktery z filmov.
Hudba bola úžasná. Už predtým sa mi album páčil, ale vidieť to aj vo filme... :cheers: Krásne farebné skupinové vystúpenia, plné energie, s vydarenou choreografiou. Keď som uvidela, že to potrvá len 2h9m, bola som zvedavá, ako ju tam využijú. Podarilo sa im to, aj keď niektoré čísielka mohli trošku zostrihať. A hoci sa mi Aishwarya a Akshay páčili, predsa len boli na tie role už pristarí. Aishwaryi by sa to v niektorých scénkach prepieklo, ale Akki má už po štyridsiatke :|
Takže: vypnúť, nesledovať logiku, nespytovať sa na niektoré dejové zvraty a užívať si tú jazdu
Naposledy upravil Remini dne Sun Dec 12, 2010 10:59 pm, celkově upraveno 1 krát
Paro
Předmět: Re: Action Replayy (2010) Sun Dec 12, 2010 9:56 pm
To vypadá super :cheers:
Gaja Gamini Admin
Předmět: Re: Action Replayy (2010) Sun Dec 12, 2010 10:30 pm
nechci číst, dokd neuvidím, abych si udělala vlastní názor. Ale děkuji za příspěvek, těším se, až si ho přečtu!
Gaja Gamini Admin
Ty dvě hodiny se zdály neskutečně dlouhé a musela jsem si pětkrát udělat přestávku, abych se vůebc donutila to dokoukat. Aishwarya, Akshay (nemluvě o Omu Purim a Kiron Kherr) byli všichni naprosto zbytečně "vyplýtváni" na tuhle nudu. Vzpomínáte na úžasný film "Návrat do budoucnosti"? Tam šlo o to samé, ale film to byl svěží, vtipný, napínavý a ráda se k němu vracím. Ale tohle byla N-U-D-A, kterou nemohlo nic zachránit. Na vině je scénárista, a režisér mu nepomohl. Neusmála jsem se ani jednou, zato jsem málem zemřela nad patetičností posledních třiceti minut........
Ouč :D Proti gustu žiaden dišputát Tých posledných 20 minút bolo vykonštruovaných, aby tam vedeli vtesnať ďalšie 4 pesníčky.. ale nakoniec si to odniesol dej. Mňa to bavilo, pozrela som to na jedno sedenie. Ale u mňa prešiel hlavne kvôli hudbe a Aditiyovi. Príbeh mal potenciál, ale ten zostal žial nevyužitý
leo444
Poèet pøíspìvkù : 4 Join date : 22. 09. 10
Předmět: Re: Action Replayy (2010) Sun Dec 26, 2010 10:11 pm
Ja ti neviem, ale Moserbaer obcas vydava lacnejsie dvd, ktoré mavaju nizsiu kvalitu. Tie ostatne dve.. ak este chvilu vydrzis, skusim sa na to popytat
Paro
Předmět: Re: Action Replayy (2010) Sat Jan 08, 2011 10:25 pm
Remini: Dík, určitě vydržím
Gaja: Abych řekla pravdu, na poprvý jsem se docela bála, v čem to Aish zase figuruje, ale až na ten nedokonalý konec a tu rapující písničku... jsem to přijala nadšeně A to fakt nejsem fanda 70. let http://www.csfd.cz/film/266216-action-replayy/. A když se tak dívám na ten klip k O Bekhabar, určitě bych snesla ještě tak půlhodinku toho namlouvání mezi A a A, určitě jim spadlo dost pod střihací stůl
Takže moserbaer ma vraj celkom dobru kvalitu obrazu, ale zvyknu mavat u hudobnych klipov vlozene reklamy Neviem ako tebe, ale mne by to dost vadilo. Asik by som brala tu prvu z uvedenych moznosti, ktora je ale z danych najdrahsia. Inak vraj sa chysta aj Bluray
Napríklad v hornej časti obrázku máš možnosť vidieť pozostatky reklamy, ktorá ale pokračuje nad kraj videa (v ripe klipu to bolo vystrihnuté, aby to prekážalo čo najmenej)
Gaja: Abych řekla pravdu, na poprvý jsem se docela bála, v čem to Aish zase figuruje, ale až na ten nedokonalý konec a tu rapující písničku... jsem to přijala nadšeně A to fakt nejsem fanda 70. let http://www.csfd.cz/film/266216-action-replayy/. A když se tak dívám na ten klip k O Bekhabar, určitě bych snesla ještě tak půlhodinku toho namlouvání mezi A a A, určitě jim spadlo dost pod střihací stůl
Teraz myslíš Zhor Ka Jhatka, či Doggone Crazy? Mne sa páčil celý album. Rozhodne to neboli prvé indické "rapové" pesníčky, kt. som počula:
Arya2 - Mr. Perfect
Azhagiya Tamil Magan - Ponmagal Vandhal
A môžem ti povedať, že sa mi páčia viacej, ako tie americké :bounce:
Paro
Tak som to skukol, náhodu som sa pri tom celkom dobre zabavil Aish vyzerala skvelo a Akshay toho ťuťka zahral ešte lepšie ako potom toho zmeneného
A inak tie RnB (nepovažoval by som to za rap) verzie niektorých songov v bolly sú náhodou dobré, tento žáner ja môžem I keď zrovna tá v titlukoch im moc nevyšla
Hmm, nepamätám si, čo hralo pri titulkoch, ale hudba z Action Replayy sa páčila VEĽMI. Patrí medzi moje obľúbené albumy z minulého roka. Podľa mňa bol film nespravodlivo osočovaný - či už ako remake, alebo kvôli hlanvým predstaviteľom.. Neviem, Akshay mal v poslednej dobe také nanič filmy, že sa k nemu väčšinou staviam skepticky, ale tu sa mi naozaj páčil. :P Tiež som sa pri filme dobre bavila - bol krásne farebný, muzikálový, nelogický a hlučný. Už predtým som spomenula, čo mi vadilo, ale v konečnom dôsledku som si film užila. Ak raz budem mať bluray prehrávač, tak si to rozhodne kúpim .
Naposledy upravil Remini dne Tue Jul 19, 2011 9:51 am, celkově upraveno 1 krát