|
| Festival, Oko a další projekce | |
|
+5Gaurí rubimori Remini Gaja Gamini Paro 9 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Paro
Poèet pøíspìvkù : 2103 Join date : 24. 09. 10 Age : 38 Location : ČR
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Fri Oct 19, 2012 10:38 pm | |
| A tam je nějaký čas navíc? Už to docela hoří, abychom tedy věděli, co zítra podnikáme | |
| | | Niktorius
Poèet pøíspìvkù : 335 Join date : 28. 06. 11 Age : 36
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Fri Oct 19, 2012 10:43 pm | |
| Já myslím, že když to nebudou natahovat, tak tam nějaký časový okno bude... | |
| | | Paro
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Fri Oct 19, 2012 11:06 pm | |
| Ono obojí to má tak 2,5 hoďky od té jedné, takže orientačně to červené kanape u pokladen na 15.30, v další etapě 18.30? Skoro jsem doufala, že Billu není tak zásadní a že bychom místo něho mohli jít nějak do Ind. restaurace. Třeba hned ta u Lucerny je fajn. | |
| | | Gaurí
Poèet pøíspìvkù : 513 Join date : 04. 06. 11
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Sat Oct 20, 2012 11:44 am | |
| Budu mezi 18:30 a 18:45 u pokladny | |
| | | Niktorius
Poèet pøíspìvkù : 335 Join date : 28. 06. 11 Age : 36
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Sat Oct 20, 2012 5:38 pm | |
| 18:45 jsem tam byl a nikoho v sárí jsem tam neviděl | |
| | | Paro
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Sat Oct 20, 2012 10:13 pm | |
| Vážení, to, co předvádíme s naší organizací odpovídá přesně tomu, co dělá špatně Festival Takže vydatné poučení pro 11. ročník Abych protřídila zážitky z pátku a dneška: V pátek jsem chtěla i konferenci, i dva filmy, ale nakonec jsem stihla jenom Agneepath, protože jak se nenápadně snažím odzevlit všechny povinnosti už od minulé soboty, tak se mi to přestává vyplácet a musela jsem je dohnat. Ale doufám, že se konference vydařila a budou v tomhle trendu pokračovat, protože na rozdíl od všech doprovodných akcí, které nejsou party, ale jen "jarmark" nebo "plakáty", mi ta myšlenka přišla hodně nosná. Veera si tedy na základě vašich vřelých reakcí přesouvám do kolonky dosledovat v prvních záchvatech absťáku Z úvodního slova se přesunuli na indicie k nedělnímu překvapení a nejdřív jsem myslela, že by šlo OSO, ale dneska přidali a Nik to odhalil na 3 idioty? Na OSO bych i šla, protože mi uniklo během jednoho léta při speciální projekci ke Dni nezávislosti, ale na Idioty teď nemám ani pomyšlení. Agneepath jedním slovem vynikající, posunul mi zase o kus dál filmové vnímání, což se mi nestalo snad od prvního bolly filmu, co jsme kdy viděla. Dokonalost. A kino to umělo taky přijmout naprosto adekvátně. Žádné vyloženě rušivé reakce se nekonaly. Dneska jsme to měli trochu akčnější, našli jsme se s Niktoriem a posléze i s Gaurí, kde ale byl zbytek netuším Dhoom 2 mi přijde s každou další reprízou lepší a lepší, taťka si doma nastudoval pod mým dohledem předem jedničku a dvojku pak taky vyhodnotil jako ještě lepší. A shodli jsme se, že příjemnější už to být nemohlo a herci nemohli být atraktivnější. Větší filmové bohy už není kde brát A dokonce i Uday už mi nepřijde tak smrtelně trapnej A reakce opět velice příjemné, hlavně mě dojalo to spontánní zatleskání Aish po Crazy Kiya Re - film vybízí k aplausu a kino reaguje. Nádhera. "Are you like - checking me out?" Billua jsem měla tendenci vynechat, protože dohromady s dnešním programem to moc nekorespondovalo... Postupně zjišťuju, že SRK není můj největší idol od srdce, ale respektuju ho samozřejmě se všemi jeho atributy a tohle bylo velmi poučné. Minimálně, co se týká jeho hvězdnosti. A ta hudební vložka s Kareenou Slint. Ta byla naprosto dokonalá. Ale diváctvo nemělo tolik pochopení, takže sem tam lehký výsměh proběhl. A závěrečný Ek Tha Tiger? Komornější Salman v umírněnějším Dabanggu. Velmi jsem se bavila a kino taky, ale vyloženě šlo s filmem a ne proti němu. Nemám nejmenších výhrad. Snad jen málo hudebních vložek, ale zato zase Katrina akční hrdinkou naprosto nezklamala, ba naopak. Výlety do Dublinu nebo na Kubu taky potěšili, mělo to napínavý půl cliffhanger a celkově prostě skvělé. Ale jak tam kdesi vzadu vyjekla nějaká baba, je fakt, že Salman sakra šetřil s nahotou a to jako teda nevím proč A tu rvačku v tramvaji zvládli lepší jako ve Spider Manovi Zítra uvidím, jestli aspoň Koktejl, ale ten bych ještě ráda, nicméně na dalšího SRK se už opravdu necítím, takže i Madhuri připisuju na absťákový seznam. | |
| | | Paro
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Sun Oct 21, 2012 12:40 am | |
| Jo a nějak se organizuje ze strany Festivalu i Diwali, ale k tomu odkaz nemám. | |
| | | Gaurí
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Sun Oct 21, 2012 9:14 am | |
| Taky jsem tam byla... a jedinou Paro jsem uviděla... a až v kině. Evidentně se musíme příště lépe zorganizovat.
Mám podezření, že PreSlava jsem zahlédla na party, ale trsal tak divoce, že jsem mu nechtěla vstupovat do kruhů tím, že ho vyruším a optám se, je-li on vskutku on. | |
| | | Gaurí
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Sun Oct 21, 2012 9:16 am | |
| Paro, překvapení budou určitě Idioti, vyzvěděla jsem to na party. Tygr byl boží a party výborná, k podrobnějšímu popisu se dostanu, až se trochu proberu, do postele jsem se dostala o půl šesté | |
| | | Gaja Gamini Admin
Poèet pøíspìvkù : 2638 Join date : 19. 09. 10 Age : 37
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Sun Oct 21, 2012 9:22 am | |
| | |
| | | PreSlav
Poèet pøíspìvkù : 723 Join date : 12. 02. 11
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Sun Oct 21, 2012 11:20 am | |
| Ja sa vám všetkým hlboko ospravedlňujem, ale odkedy som tu nemám pristup na net, takže veci ohľadom stretnutia som sa nemal ako dozvedieť. Dnes budem na DTPH a Kokteili.Pokus číslo 2 o stretnutie: budem o 16:45 pri stánku s indickým jedlom pred kinom. Gauri, zrejme som to bol včera ja, kľudne si ma mohla vyrušiť :-) | |
| | | Texlin
Poèet pøíspìvkù : 413 Join date : 07. 11. 10 Age : 45 Location : Liberec, Czech Republic
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Sun Oct 21, 2012 6:16 pm | |
| Tý jo, já vám všem moc závidím. Letos jsem se ze zdravotních důvodů nemohla zúčastnit. Tak snad příští rok. Ale na Idioty bych se na velkém plátně podívala s chutí! ;-) | |
| | | Gaurí
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Sun Oct 21, 2012 6:38 pm | |
| Texlin, těším se na příští rok, to už ti to určitě vyjde a budeme moci festival konečně spojit i s tím srazem diskuse | |
| | | Paro
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Mon Oct 22, 2012 8:22 am | |
| Včera jsme to zakončili myslím velice pěkně, podařilo se nám sejít i v počtu čtyř Ale vážně, Koktejl je prostě bohovský film a v přítomnosti stejně chápajících spoludiváků to bylo ještě o další úroveň příjemnější. A za to vám patří velký dík Už aby bylo o rok neskoro | |
| | | Gaurí
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Mon Oct 22, 2012 10:47 am | |
| Čtyři osoby? No teda, je mi líto, že jsem to včera už nedala, ale bolení v krku bylo silnější než touha po filmovém zážitku... | |
| | | PreSlav
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Mon Oct 22, 2012 11:04 am | |
| Takže po celom fyzicky náročnom ale ozaj obdivuhodnom a vynikajúcom víkende mám trošku čas na zdelenie svojich dojmov a zážitkov . V prvom rade ma teší, že sa nám nakoniec podarilo aspoň pár ľuďom stretnúť a spoznať sa. Nebyť toho, že si na DTPH sadne Niktorius náhodou vedľa mňa, asi by sme sa ani nestretli . Následne sme si s Paro naplno užili Cocktail . Len ma mrzí, že som ťa Gaurí nestretol na tej párty, keby som vedel ako zhruba vyzeráš, určite by to vyšlo . Je to úplne úžasné, ako ten bollywood dokáže v divákoch vzbudiť tie krásne spontánne reakcie ako tlieskanie hlavnému hrdinovi, ak sa mu niečo podarí, alebo na konci filmu. Prípadne sa aj stalo, že diváci na konci dokonca aj vstali – to je už ozaj pocta. To ma vždy fascinovalo, a je to ozaj skvelý zážitok, takto prežívať filmy. Vlastne je to skoro ako v divadle, divák sa s hercami a dejom oveľa tesnejšie stotožňujú, prežívajú to oveľa viac ako v našich kinách pri bežných filmoch. A ako to ešte len musí vyzerať priamo v indických kinách . Keď si tak vnútorne prehrávam bolly filmy a porovnám ich s bežnou západnou produkciou, vidím tie hlavné rozdiely, kvôli ktorým indické filmy milujem. Emócie, citovosť, nejaké hodnotné posolstvo, tradičné hodnoty ako rodina, viera a podobne. A ak sa k tomu ešte pridá vizuálne výborne spracované zábery, (nesmiem samozrejme opomenúť nádherné herečky/hercov), je to ozaj úžasné... Okej, troška som sa zasnil . Takže... atmosféra festivalu bola skvelá, párty tuším najlepšia za posledných 5 rokov, čo sa týka výberu hudby. Vybláznil som sa teda poriadne . Dojmy budem spracovávať ešte dlho... Najťažší po tom všetkom je teraz ten skok do reality ... No... a po pesničke z Agneepathu s Rishim Kapoorom (tá svadba jeho syna) a po Mashallah z Tigra som nemal veru ďaleko k tomu, aby som sa stal moslimom ... A dokelu, tie herečky sú všetky také krásne... veru Saifovi som v koktejli nezávidel... nevedel by som si teda vybrať medzi Deepikou a Dianou . | |
| | | rubimori
Poèet pøíspìvkù : 134 Join date : 20. 02. 11
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Mon Oct 22, 2012 4:02 pm | |
| co bylo nakonec to prekvapeni? | |
| | | Paro
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Mon Oct 22, 2012 5:02 pm | |
| Překvapením byli 3 Idioti, jak jsme zmiňovali výš. Rubimori bylas na nějaké Deepice alespoň? Tady mám vyjádření ke spolupráci s Ponreprem přímo od zdroje: jsme rádi za spolupráci s festivalem Bollywoodského filmu a proto jsme umožnili veřejnou projekci filmových kopií, dle regulí jinak promítaných jen pro držitele průkazky Ponrepa a poskytli jsme pro akci prostory.
S festivalem B.f. jsme byli domluveni, že o propagaci akce se postará, na nadstandardní propagaci mimo naše běžné materiály nemáme prostředky.A když o tom tak přemýšlím, tak atmosféra při Koktejlu byla fakt nejlepší za celý festival, co jsem zažila. V těsném závěsu je Agneepath a Tiger, velmi slušný byl i Dhoom 2... naopak to Ponrepo je na úplně druhém konci v kolonce nepochopení, kterému uškodilo zejména nulové vyřešení úvodního slova. PreSlav - podělíš se s námi o fotky té heny? | |
| | | rubimori
Poèet pøíspìvkù : 134 Join date : 20. 02. 11
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Mon Oct 22, 2012 6:11 pm | |
| - Paro napsal:
- Překvapením byli 3 Idioti, jak jsme zmiňovali výš. Rubimori bylas na nějaké Deepice alespoň?
Aha ja to preletela rychle a myslela jsem, ze nadavate Ja myslela, ze to bude spis neco noveho. jj byla jsem na cocktailu, billu barber, tygr a Ricky Bahl. | |
| | | Paro
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Mon Oct 22, 2012 6:25 pm | |
| My nikdy nenadavame, jen rozebirame festivalove otazky ze vsech stran a nabizime kreativni reseni k uplne spokojenosti vsech Koukala jsem ted, ze Koktejl ti moc nesedl, jinak spokojenost? | |
| | | PreSlav
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Mon Oct 22, 2012 6:27 pm | |
| tak koktejl to jednoznačne zabil tak som sa tuším ešte nikdy nenasmial. - rubimori napsal:
- jj byla jsem na cocktailu, billu barber, tygr a Ricky Bahl.
na koktejli a Tigrovi sme boli aj my s Paro, sme sa mohli stretnúť | |
| | | Gaurí
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Mon Oct 22, 2012 6:33 pm | |
| Věřím, že organizátoři by naši vysoce profesionální zpětnou vazbu ocenili, a že by jim pomohla dělat věci ještě lépe. Tedy směle do nich, já ji určitě nějaký pozitivně motivující mail s drobnými připomínkami zašlu | |
| | | PreSlav
| | | | Gaurí
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Mon Oct 22, 2012 7:30 pm | |
| | |
| | | Paro
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Mon Oct 22, 2012 8:04 pm | |
| Sestře pochválení A jak dlouho to pak ještě trvalo? | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce | |