|
| Festival, Oko a další projekce | |
|
+5Gaurí rubimori Remini Gaja Gamini Paro 9 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Gaja Gamini Admin
Poèet pøíspìvkù : 2638 Join date : 19. 09. 10 Age : 37
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Thu Sep 22, 2011 6:55 am | |
| - Paro napsal:
14:30 – Guzaarish
- největší film s největší indickou bohyní nade všemi Aishwaryou Rai Bachchan.
Co to? Nic proti tomu, když o Aish takhle někdo uvažuje, to je věc názoru, ale označovat Guzaarish, který totálně propadl a nedostával ani příliš dobré kritiky, ze "největší film" je dost ignorantské. | |
| | | Gaurí
Poèet pøíspìvkù : 513 Join date : 04. 06. 11
| | | | Gaurí
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Thu Sep 22, 2011 8:07 am | |
| Paro, plán máš úžasný. Já půjdu tam, kam to stihnu... doufám, že mi vyjde aspoň ta Jodhha, vidět ji na velkém plátně by stálo za to! | |
| | | Remini
Poèet pøíspìvkù : 2132 Join date : 22. 09. 10
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Thu Sep 22, 2011 8:45 am | |
| ^To nie je oficiálny text o filme, to sú Paroine pocity. A pokiaľ ho ona vidí ako najväčší film, tak jej v tom nikto nebráni Aspoň ja som ten text na stránke festivalu nenašla Zase sa nájdu filmy, ktoré by som si strašne rada pozrela na veľkom plátne. I Hate Luv Storys, Zindagi Na Milegi Dobara, Dabangg, Mozhi, Naa Mahaan Alla, TERE BIN LADEN (Ali Zafar!!! ), Stanley Ka Dabba, Challo Dilli, I Am... a zase sa tam nemám ako dostať | |
| | | Gaja Gamini Admin
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Thu Sep 22, 2011 8:51 am | |
| Ahaaaa.... tak to už jo :D Já myslela že tohle někdo napsal jako oficiální text! | |
| | | Gaurí
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Thu Sep 22, 2011 8:52 am | |
| - Remini napsal:
- ^To nie je oficiálny text o filme, to sú Paroine pocity. A pokiaľ ho ona vidí ako najväčší film, tak jej v tom nikto nebráni Aspoň ja som ten text na stránke festivalu nenašla
Aha, tak to jo. Pro mě je taky jeden z nej filmů K3G, takže subjektivitu vnímání zcela chápu :D Nicméně s hodnocením Ash se s Paro shodnu, jak jsem ji dřív nemusela (Ash, ne Paro :-), tak ji te´d můžu. | |
| | | Gaurí
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Thu Sep 22, 2011 8:53 am | |
| Jo a napoprvé jsem četla, že to jsou paranoidní pocity, což jsem si zase říkala, že tak zlé to s tím filmem není 8) | |
| | | Paro
Poèet pøíspìvkù : 2103 Join date : 24. 09. 10 Age : 38 Location : ČR
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Thu Sep 22, 2011 9:31 am | |
| Teda... a já už myslela, že si tu pomalu navzájem čteme myšlenky A taky jsem to všechno prolinkovala s čím jsem mohla - a taky možná mohla něco naznačit ta kurzíva, protože jinak bych použila citaci, když už to tady máme tak vymakané Ale jsem ráda, že se to hned vyjasnilo A snad se s někým alespoň na jednom filmu potkáme Jinak jsem si takhle ten festivalovy plan sesumirovala prvne do poznamky na Facebooku a jestli chci, aby sel nekdo z kamaradu se mnou, tak proste musim polopaticky napsat, ze to jsou veci, ktere mi privadeji nedosazitelne zachvaty stesti. Jinak budu mit prd a ne spolecnou navstevu festivalu :D
Naposledy upravil Paro dne Thu Sep 22, 2011 9:40 am, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Gaurí
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Thu Sep 22, 2011 9:38 am | |
| | |
| | | Gaja Gamini Admin
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Thu Sep 22, 2011 9:43 am | |
| Mě to dneska pomalu myslí :D Taky jsem ráda že se to vysvětlilo :D
Bohužel se nemohu dostavit..... škola jedna zatrackaná.... | |
| | | Paro
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Thu Sep 22, 2011 9:47 am | |
| Předpokládám, že z toho, kam se chystám, nejvíc bude narváno na Akbarovi a to budu už tak maximálně přehypovaná, že už to snad ani víc nepůjde Školu normálně zruš, beztak jde hlavně o víkend | |
| | | rubimori
Poèet pøíspìvkù : 134 Join date : 20. 02. 11
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Sat Sep 24, 2011 7:36 pm | |
| Jde vam udelat rezervace na filmy ve svetozoru? | |
| | | Paro
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Mon Sep 26, 2011 11:41 am | |
| Vzhledem k tomu, ze porad nemam jistotu, v kolika lidech na co, tak to zatim neresim... ale úplně mi vypadla sobota, takže se táži Doporučujete mi Tere Bin Laden? Nějak vůbec netuším, co si mám pod tím představit... | |
| | | Remini
| | | | Gaja Gamini Admin
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Mon Sep 26, 2011 12:03 pm | |
| Já se tedy bavila dost :D Rozhodně film, který přinejmenším potěší. | |
| | | Remini
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Mon Sep 26, 2011 12:32 pm | |
| - Gaja Gamini napsal:
- Já se tedy bavila dost :D Rozhodně film, který přinejmenším potěší.
Ja som si len všimla, že mám dosť iný zmysel pre humor, než Paro, tak som ju nechcela na film príliš nažhaviť :P Je to jedno z mála origoš dvd, ktoré vlastním. A na dvd si kupujem len tie filmy, ktoré zbožňujem :3 Takže toľko... | |
| | | Paro
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Tue Sep 27, 2011 1:23 am | |
| Tak to bych zkusila, náhodou, proč ne Ale spíš se začínám děsit té neděle, Guzaa je akorát krátký, ale Jodhaa je fakt moc dlouhá na to, aby byla viděna jako druhý film ze tří... Když to je tak krásný a malér zároveň :scratch: Ale okomentujte někdo prosím víc ty filmy z Festivalu, ať se tu neřeší jenom můj před-výběr | |
| | | Gaja Gamini Admin
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Tue Sep 27, 2011 3:21 pm | |
| Dobře.... :D
I Hate Luv Stories Nudný, nic nepřinášející film s podprůměrnými hreckými výkony. jeden z nejslabších výplodů roku 2010.
Wake Up Sid Poklidné tempo a velmi realistický příběh s realistickým, i když možná trochu idylickým nádechem. Skvělý Rabir a skvělá Koko. Doporučuji.
Udaan, Zindagi Na Milegi Dobara a The Voice of God jsem neviděla.
Darr Mnozí považují za klasiku, já osobně jsem se dost nudila. Shahrukh je psycho stalker byl v nejlepší formě ve filmu Anjaam.
Chalo Dilli Příjemný film, jeden z lepších letošního roku, který zahřeje u srdce hlavně díky Vinayi Pathakovi. Lara Dutta je také velmi dobrá.
Band Baaja Baraat Mám k němu výhrady, ale jeden z nejlepších produktů loňského roku.
Guzaarish Nejslabší Bhansaliho film, ale přesto pořád dobrý. Aishwariya exceluje.
Jodhaa Akbar Překrásný vizuálně a příjemně romantický příběh. Nicméně na můj vkus příliš pomalý na konprojekci. V setmělém sále bych usnula.
Dabangg Tak ten by mě probral. Můj nejmilejší loňský film.
Z filmů promítaných v malém sále jsem viděla jen Tere Bin Laden a milovala jsem ho.
No one killed Jessica stojí za podívaní kvůli Rani a skvělému soundtracku, je to dobrý snímek, i když žádné geniální veledílo.
Stanley Ka Dabba je skvělý film.
A konečně kriticky vyhlášené I AM mne dost zklamalo. Prostě proto, že jsem čekala mnohem víc. | |
| | | Gaurí
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Tue Sep 27, 2011 3:33 pm | |
| Osobně by mě asi na velkém plátně lákaly jen Jodhha Akhbar, protože to je vizuálně krásná pohádka, a Dabangg, protože je tam Salman ukrutně sexy a vtipný k tomu Ale zase je fakt, že se poslední roky tak zřídka dostanu do kina, že bych asi byla šťastná, i kdybych se urvala na I Hate Luv Storys | |
| | | Remini
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Tue Sep 27, 2011 4:42 pm | |
| Ja by som sa na I Hate Luv Storys urvala veľmi rada. Jediný podpriemerný herecký výkon podala Sonam, Imran bol na zjedenie, hudba a klipy boli veľmi dobré a aj vzťah lásky-nenávisti k bollywoodu - čím viacej si toho videla, tým viacej toho podchytíš Band Baaja Baarat bol pre mňa sklamaním minulého roka, hoci mal pekné kostými a hudbu, mňa druhá polovica urputne nudila. Wake Up Sid je taká sterilná rozprávka o spratkovi, ktorý dozrie v muža (a má u toho pravé bollywoodske šťastie) :D. Stanley Ka Dabba je skvelý (už je pridaný na čsfd, pozri sa tam ). Zindagi Na Milegi Dobara je pre mňa najlepším filmom o kamarátoch vôbec. Skvelý road movie, s dobrými hereckými výkonmi, krásnou kinematografiou. Len jeden ženský charakter je trochu stereotypický, ale aj tak uveriteľný (z hercov exceloval najmä Farhan Akhtar). Zatiaľ len toľko | |
| | | Gaurí
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Tue Sep 27, 2011 5:02 pm | |
| No je fakt, že naposledy jsem byla na Medvídkovi Pú a předtím na Příběhu hraček, takže nevím, co tu dělám ramena, asi bych se ráda urvala na cokoliv, co není animované :D | |
| | | Remini
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Tue Sep 27, 2011 5:09 pm | |
| Ja som len pridávala svoj skromný názor :P Ja tiež v poslednej dobe veľmi do kina nechodím (nepremietajú bollywoodske filmy ), takže strašne rada by som si dala nejaké premietanie. Prahu mám ale predsa len dosť od ruky | |
| | | Remini
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Tue Sep 27, 2011 9:11 pm | |
| Inak som trochu prekvapená, že sa nebude premietať Endhiran :?: | |
| | | Paro
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Tue Sep 27, 2011 9:47 pm | |
| Díky všem za reakce ) Na Facebooku toho ke čtení taky moc není, tady s vámi vím, že ty postrehy mají svou váhu Ty bláho, kdyby šel ještě Enthiran, tak to už bych asi nepřežila, předpokládám, že by se sál otřásal smíchy v samých základech No uvidím, jak to všechno dopadne, ale reportáže průběžné máte jisté :D Remi - myslíš, že by se ti nevyplatilo aspon na den / dva s tím, že bys přespala treba jen v hostelu nebo obecne v necem levnejsim? Normalne bych ti treba nabidla svou postel, ale uz cele leto resim rekonstrukci, takze aktualne to mam sama komplikovane... | |
| | | Remini
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce Wed Sep 28, 2011 12:46 pm | |
| ^To je od teba veľmi milé Možno keby dávali nejaký film, pre ktorý by som vraždila, by som sa dotrepala :D Ale cestovné, lístky, ubytovanie... | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Festival, Oko a další projekce | |
| |
| | | | Festival, Oko a další projekce | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |