rubimori
Poèet pøíspìvkù : 134 Join date : 20. 02. 11
| Předmět: Re: Pohled na Bollywood seriály Simpsonovi, Teorie velkého třesku nebo Haló, tady Indie Tue Dec 11, 2012 11:35 am | |
| Da se to sehnat jeste ve spanelstine a rustine.. | |
|
Gaurí
Poèet pøíspìvkù : 513 Join date : 04. 06. 11
| Předmět: Re: Pohled na Bollywood seriály Simpsonovi, Teorie velkého třesku nebo Haló, tady Indie Tue Dec 11, 2012 11:39 am | |
| Obávám se, že španělsky a rusky umím jen o málo víc než portugalsky | |
|
Gaurí
Poèet pøíspìvkù : 513 Join date : 04. 06. 11
| Předmět: Re: Pohled na Bollywood seriály Simpsonovi, Teorie velkého třesku nebo Haló, tady Indie Wed Dec 12, 2012 7:36 am | |
| Tak jsem letem světem zkoukla první díl... no, taková pohádka na téma, jak si Jižní Amerika představuje Indii na základě několika zhlédnutých bollywoodských filmů. Všude hraje hudba, "Indové" tančí a druží se, pořád něco oslavují (podle hesla, vraž do toho tři slony, pár rádžasthánských tanečnic a hodně Ganéši a bude to super!), všude je čisto a barvy hýří a září... mimochodem ta úvodní znělka byla tak rozkošně psychedelická, že jsem padla do kolen. Brazilci taky při vší snaze jako Indové nevypadají (navíc ta přehlídka naprosto lajdácky oblečených sárí... uáááá). Nicméně... jak se znám... kdyby to bylo dostupné v nějakém pro mě uchopitelném jazyce, tak na to snad i koukám. Má to něco do sebe, minimálně v tom, jak to dokáže být ještě kašírovanější než Bollywood | |
|
Niktorius
Poèet pøíspìvkù : 335 Join date : 28. 06. 11 Age : 36
| Předmět: Re: Pohled na Bollywood seriály Simpsonovi, Teorie velkého třesku nebo Haló, tady Indie Wed Dec 12, 2012 2:02 pm | |
| Mě to přijde dost legrační v takovém to cheesy smyslu... Hlavně jak se tam řeší ta nedotýkatelnost Jde to vůbec nezvat orientalistickým dílem, když to vzniklo v Brazílii? | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Pohled na Bollywood seriály Simpsonovi, Teorie velkého třesku nebo Haló, tady Indie | |
| |
|